79 Lei

Argint Coloidal 30ppm (4 fl oz) 118 ml

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, 04 apr, 13:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Argint Coloidal 30ppm (4 fl oz) 118 ml

Contine 30 PPM de argint coloidal pur

• Fara aditivi, conservanti, coloranti sau stabilizatori

• Usor se absoarbe in organism

• Incarcare activa

Ce este argintul coloidal?

Argintul Coloidal este un supliment alimentar realizat din suspendarea in apa a particulelor de argint incarcate in mod activ. Formula noastra contine 30 ppm de argint pur 99,99% in apa purificata si deionizata pentru o eficienta maxima.

Solutia noastra de inalta calitate de Argint Coloidal nu contine aditivi, conservanti, coloranti sau stabilizatori si este vegan, fara gluten si fara alcool.

De ce Argint?

Argintul, este un mineral care a fost folosit in mod traditional la sfarsitul anilor 1800 si inceputul anilor 1900 ca un antibiotic, adesea in creme si tonice. Multi cred ca pot fi utilizati pentru a sustine raspunsul sistemului imunitar sanatos, actionand asupra tulpinilor emergente de boli bacteriene, virale si fungice. De asemenea, sa sugerat ca argintul coloidal ar putea actiona ca agent germicid si antimicrobian.

Satisfactie 100% garantata

BIOVEA se angajeaza sa asigure calitatea produselor prin fiecare etapa a procesului de fabricatie: formularea, selectia ingredientelor brute, testarea produselor, stocarea si transportul controlat. Pentru ca suntem siguri in ceea ce priveste calitatea, potenta si puritatea produselor noastre, noi garantam 100% satisfactia dumneavoastra.

Cum functioneaza avantajele argintului coloidal?

Potrivit unui raport scris de Richard Davies si Samuel Etris de la Institutul de argint intr-un 1996, exista trei modalitati principale pe care argintul coloidal il poate ajuta sa vindece corpul:

Oxidarea catalitica: Argintul se afla in mod natural pe moleculele de oxigen, care reactioneaza usor cu gruparile sulfhidrale (H) care inconjoara bacteriile si virusii. La randul sau, acest lucru ajuta la blocarea procesului celular de conservare a vietii cunoscut sub numele de respiratie celulara, definit ca "setul de reactii si procese metabolice care au loc in celulele organismelor pentru a transforma energia biochimica din nutrienti in adenozin trifosfat (ATP) si apoi sa elibereze deseurile."

Reactia cu membranele celulare bacteriene: Ionii de argint se pot atasa direct membranelor celulare de bacterii si pot produce acelasi efect de blocare a respiratiei.

Legarea cu ADN: A aparut literalmente introducerea ADN-ului bacterian, pana la 12% din argint a fost detectat in Pseudomonas aeruginosa. Potrivit unei singure surse, "In timp ce ramane neclar exact cum argintul se leaga de ADN-ul fara a distruge legaturile de hidrogen care retin latura, aceasta impiedica ADN-ul sa se desfaca, un pas esential pentru replicarea celulara".