167,70 Lei

ARCHITECTO de la FoxMind

Vezi pagina: Lemniko
  • Categorie: Jucarii si jocuri
  • Tip: Lego
Bucuresti, 25 nov, 12:12

Descriere anunt

ARCHITECTO de la FoxMind

Porneste Intr-o fascinanta calatorie spre un univers al design-ului si al formelor simple si in acelasi timp versatile. 50 de modele, care mai de care mai complicat de realizat te asteapta sa le descoperi. Pe masura ce vei inainta, va trebui sa-ti pui la contributie creativitatea si logica spatiala. Architecto este destinat celor pasionati sa construiasca si sa descopere, oferind ore de concentrare creativa si bucuria descoperirilor.

Continutul: -18 blocuri pentru constructie, cu diferite forme geometrice -1 brosura care include regulile. 50 de ilustratii de modele care urmeaza sa fie construite, si solutiile

Obiectivul Jocului: Fiecare ilustratie reprezinta un model tridimensional (3D) de construit. Pentru fiecare model, tipul si numarul de blocuri ce urmeaza sa fie utilizate sunt idicate intr-o fereastra in partea de jos a fiecarei pagini. Exista sase niveluri de dificultate, evidentiate prin culori diferite, incepand de la galben-usor, pana la rosu-dificil.

Recomandari: 1. Perseverenta! Architecto este un joc care necesita o analiza destul de sofisticata si perceptie spatiala, ajutand astfel la dezvoltarea acestor abilitati la jucatori. Prin urmare, nu este intodeauna un exercitiu simplu, ci mai degraba unul care necesita perseverenta. 2. Inainte de a da pagina la solutii, recomandam ca jucatorii sa examineze constructia lor din acelasi unghi folosit in imaginea modelului. Aceasta perspectiva releva adesea erori nepercepute inainte. 3. Fii creativ. jucatorii sunt incurajati sa iti creeze propriile modele originale. Foloseste-ti iaginatia, ar putea fi partea cea mai plina de satisfactii a jocului!

Solutii: Solutiile propuse sunt disponibile la sfarsitul cartii. In unele cazuri, poate exista mai mult de o solutie corecta pentru un model dat. Orice constructie care reproduce modelul exact, prin utilizarea a nici mai mult nici mai putin decat piesele cerute, este considerata o solutie corecta. Pentru a facilita Intelegerea solutiilor, un cod de culoare a fost atribuit fiecarui tip de bloc de constructie.

VARSTA 7-99

NR. DE JUCATORI 1

DURATA 5'