Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Bucuresti, 25 nov, 16:54

Descriere anunt

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

POLEC ADRIAN ALEXANDRIN, titular al proiectului ”Construire hale productie/depozitare, amenajari exterioare si organizare de santier”,

Detalii suplimentare

anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, pentru proiectul ”Construire hale productie/depozitare, amenajari exterioare si organizare de santier”, propus a fi amplasat in str. Oxigenului nr. 4C, sat Caldararu, comuna Cernica, judetul Ilfov.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, in zilele de in zilele de luni pana vineri, in zilele de luni - joi, intre orele 9 -13 si vineri intre 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmif.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Bucuresti.