39 Lei

Anghinare Bio, Artichoke Bio 120 capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
  • Categorie: Suplimente nutritive
Bucuresti, ieri, 11:45
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Anghinare Bio, Artichoke Bio 120 capsule

Anghinare Organic, Artichoke Bio 120 Capsule Beneficii Anghinare Imbuntateste sanatatea inimii Regleaza tensiunea arteriala Imbunatateste sanatatea ficatului Ajuta in caz de flatulenta, balonare sau diaree Ajuta in caz de mahmureala Suport metabolic Sursa naturala de flavonoide Ce este anghinare Artichoke, sau Cynara scolymus, este o planta perena a familiei thistle sau daisy. Se mananca in multe parti ale lumii ca delicatete, iar extractul sau este folosit pentru sustinerea nutritionala. Extractul de anghinare este preluat din frunzele lungi, zimtate la baza plantei. Aceasta este aria plantei care este cea mai densa in compusii biologic activi, care contribuie la continutul nutritional al extractului de anghinare. Una dintre cele mai vechi plante cultivate din lume, anghinarea este nativa in Africa de Nord, Insulele Canare si Europa. Dovada cultivarii de anghinare ca sursa de hrana si de sanatate dateaza din Egiptul antic, dar extractul nu a inceput sa apara pana in 1934. Cynarin a fost prima forma de extract de anghinare care a fost descoperita si utilizata. La acea vreme, s a crezut ca cianarina a fost singura componenta activa a plantei. Din acel moment, alti compusi activi au fost descoperiti si extrasi din planta. Extractul de anghinare contine, in general, o gama completa de substante, cum ar fi luteolina, scolimozida si flavonoidele, despre care se crede ca ofera un suport nutritional si care este folosit in medicina alternativa sau medicina naturista.   Imbunatatirea sanatatii inimii Anghinarea este folosita in afara de abilitatile sale impresionante de combatere a cancerului, anghinarea este o planta, de asemenea, considerata un plus sanatos pentru inima in dieta dvs. dintr-o varietate de motive. Anumite ingrediente din frunzele de anghinare au descoperit ca reduc nivelurile de colesterol rau (LDL) si maresc nivelul de colesterol bun (HDL sau acizi grasi omega-3). Colesterolul este un tip de grasime care se acumuleaza in arterele sistemului cardiovascular, blocheaza fluxul sanguin, creste tensiunea arteriala si poate duce la atacuri cardiace si accidente vasculare cerebrale. Orice metoda de reducere a colesterolului rau este utila, deci acordati consumului de anghinare o sansa de imbunatatire a sanatatii inimii. Tensiunea arteriala reglata Pe o nota asemanatoare, anghinare este o sursa bogata de potasiu, mineralul esential care are un impact asupra numeroaselor sisteme de organe din organism. Potasiul ajuta la neutralizarea efectelor excesului de sodiu, care este cunoscut pentru cresterea tensiunii arteriale. Anghinarele, prin urmare, actioneaza ca un vasodilatator si este deosebit de util pentru cei care iau deja medicamente pentru hipertensiune arteriala pentru a preveni efectele deficitului de potasiu. De asemenea, diabeticii sunt incurajati sa manance anghinarea pentru a preveni complicatiile asociate cu tensiunea arteriala si boala respectiva. In cele din urma, o reducere a tensiunii arteriale poate reduce sansele de infarct miocardic si de boala coronariana. Imbunatatirea sanatatii hepatice Anticorpii au fost folositi ca tonici hepatici traditional de secole, dar mecanismul exact al impactului acestora nu a fost niciodata pe deplin inteles pana cand stiinta moderna nu a putut cerceta in mod corespunzator aceasta planta versatila. Doi antioxidanti gasiti in anghinare, cynarin si silymarin, s-au dovedit a imbunatati starea generala a sanatatii ficatului prin reducerea prezentei toxinelor si facilitarea eliminarii acestora din ficat si din organism. Unele studii au aratat chiar si acesti antioxidanti pentru a promova activ regenerarea si repararea celulelor hepatice deteriorate. Impotriva contipatiei si balonarii Anghinare este o sursa bogata de fibre dietetice, care este una dintre cele mai benefice substante nutritionale pentru imbunatatirea sanatatii si functionalitatii sistemului digestiv. Fibrele adaugate in mare parte din alimentele pe care le consumati, ceea ce va ajuta sa va mentineti in mod obisnuit miscarile intestinului si reduceti simptomele constipatiei, fibrele pot reduce sansele unei forme variate de cancer de stomac si intestin, precum si balonare, crampe, exces de flatulenta si disconfort general in stomac. In plus, daca aveti probleme cu scaunele sau diareele dese, fibrele pot absorbi excesul de lichid si pot forma miscari sanatoase, previzibile ale intestinului la pacienti. Fibrele actioneaza, de asemenea, ca un echipaj curat pentru excesul de colesterol LDL, curatand astfel arterele si reducand in continuare sansele dumneavoastra de boli de inima. Un alt avantaj suplimentar al anghinare in ceea ce priveste digestia este impactul acesteia asupra vezicii biliare. Bulbul florii de anghinarea atenueaza vezica biliara inflamata si poate rezolva problema obisnuita a unui canal blocat in organ, permitand astfel functionarea normala. Prin urmare, intr-un fel, se poate spune ca anghinare stimuleaza producerea si secretia de sucuri gastrice, precum si...