85 Lei

Anghinare - Artichoke extract 600 mg 90 pastile

Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, 08 dec, 23:45
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Anghinare - Artichoke extract 600 mg 90 pastile

Beneficii Anghinare

• Imbuntateste sanatatea inimii

• Regleaza tensiunea arteriala

• Imbunatateste sanatatea ficatului

• Ajuta in caz de flatulenta, balonare sau diaree

• Ajuta in caz de mahmureala

• Suport metabolic

• Sursa naturala de flavonoide

Ce este extractul de anghinare?

Artichoke, sau Cynara scolymus, este o planta perena a familiei thistle sau daisy. Se mananca in multe parti ale lumii ca delicatete, iar extractul sau este folosit pentru sustinerea nutritionala. Extractul de anghinare este preluat din frunzele lungi, zimtate la baza plantei. Aceasta este aria plantei care este cea mai densa in compusii biologic activi, care contribuie la continutul nutritional al extractului de anghinare.

Una dintre cele mai vechi plante cultivate din lume, anghinarea este nativa in Africa de Nord, Insulele Canare si Europa. Dovada cultivarii de anghinare ca sursa de hrana si de sanatate dateaza din Egiptul antic, dar extractul nu a inceput sa apara pana in 1934. Cynarin a fost prima forma de extract de anghinare care a fost descoperita si utilizata. La acea vreme, sa crezut ca cianarina a fost singura componenta activa a plantei. Din acel moment, alti compusi activi au fost descoperiti si extrasi din planta. Extractul de anghinare contine, in general, o gama completa de substante, cum ar fi luteolina, scolimozida si flavonoidele, despre care se crede ca ofera un suport nutritional.

Imbunatatirea sanatatii inimii

In afara de abilitatile sale impresionante de combatere a cancerului, anghinare este, de asemenea, considerat un plus sanatos pentru inima in dieta dvs. dintr-o varietate de motive. Anumite ingrediente din frunzele de anghinare au descoperit ca reduc nivelurile de colesterol rau (LDL) si maresc nivelurile de colesterol bun (HDL sau acizi grasi omega-3). Colesterolul este un tip de grasime care se acumuleaza in arterele sistemului cardiovascular, blocheaza fluxul sanguin, creste tensiunea arteriala si poate duce la atacuri cardiace si accidente vasculare cerebrale. Orice metoda de reducere a colesterolului rau este utila, deci acordati consumului de anghinare o sansa de imbunatatire a sanatatii inimii.