World Gym Academy angajam receptioner.

Sala de fitness World Gym Academy angajam receptioneri. Minim 18 ani, salariu atractiv, program in ture. Dorim persoane active, entuziaste, comunicative si motivare. Sect, 4 si Popesti Leordeni. Pt, interviu CV la mail din anunt sau la tel.
Caracteristici
Domeniu activitate: Secretariat, operatori PC Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: Locatie fixa Pot aplica studenti: da Beneficii: abonament sala fitness, training / calificare
Detalii suplimentare
Daca esti o persoana pasionata de sport, energica si vrei sa lucrezi intr-o atmosfera placuta, te vrem in echipa noastra! Experienta in domeniul sportiv, de marketing sau contabilitate primara, reprezinta un avantaj. Relatii cu clientii- gestionarea activitatii de front-desk, intampinarea calduroasa a clientilor , utilizarea calculatorului, buna comunicare, vointa de a lucra in echipa, seriozitate si punctualitate. Posturi disponibile in sect 4 str Turnu Magurele nr 2-10 si Popesti Leordeni sos Oltenitei nr.10. Pentru interviu 0768 046 795 si CV la angajatiworldgym@gmail.com Te asteptam in echipa noastra!
1083 vizite Sector 4, ieri, 10:45
Foto
Vezi email
Anunturile utilizatorului