3.000 €

Summer job cu program flexibil si plata la zi

Bucura-te de o vara cum n-ai mai avut! La Elite Agency, munca si distractia fac casa buna impreuna si iti aduc si castiguri pentru tot anul in timp ce te bucuri de un program flexibil
Sector 1, ieri, 12:54

Detalii suplimentare

𝑽𝒂𝒓𝒂 𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒆 𝒗𝒂𝒓𝒂 𝒕𝒂!

𝐿𝑎 𝑬𝒍𝒊𝒕𝒆 𝑨𝒈𝒆𝒏𝒄𝒚, 𝑚𝑢𝑛𝑐𝑎 𝑠𝑖 𝑑𝑖𝑠𝑡𝑟𝑎𝑐𝑡𝑖𝑎 𝑓𝑎𝑐 𝑐𝑎𝑠𝑎 𝑏𝑢𝑛𝑎 𝑖𝑚𝑝𝑟𝑒𝑢𝑛𝑎 𝑠𝑖 𝑖𝑡𝑖 𝑎𝑑𝑢𝑐 𝑠𝑖 𝑐𝑎𝑠𝑡𝑖𝑔𝑢𝑟𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑡𝑜𝑡 𝑎𝑛𝑢𝑙 𝑖𝑛 𝑡𝑖𝑚𝑝 𝑐𝑒 𝑡𝑒 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑢𝑛 𝑝𝑟𝑜𝑔𝑟𝑎𝑚 𝑓𝑙𝑒𝑥𝑖𝑏𝑖𝑙 𝑠𝑖 𝑖𝑡𝑖 𝑝𝑜𝑡𝑖 𝑖𝑚𝑝𝑢𝑛𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑝𝑟𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑖𝑡𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑢. 𝑪𝒓𝒆𝒅𝒆𝒂𝒊 𝒄𝒂 𝒏𝒖 𝒑𝒐𝒕𝒊 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂 𝒊𝒏 𝑹𝒐𝒎𝒂𝒏𝒊𝒂 𝒃𝒂𝒏𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝒂𝒇𝒂𝒓𝒂? 𝐿𝑎 𝐸𝑙𝑖𝑡𝑒 𝐴𝑔𝑒𝑛𝑐𝑦 𝑛𝑢 𝑑𝑜𝑎𝑟 𝑐𝑎 𝑝𝑜𝑡𝑖 𝑐𝑎𝑠𝑡𝑖𝑔𝑎 𝑏𝑎𝑛𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑣𝑖𝑑𝑒𝑜𝑐ℎ𝑎𝑡, 𝑑𝑎𝑟 𝑜 𝑝𝑜𝑡𝑖 𝑓𝑎𝑐𝑒 𝑝𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑝𝑢𝑙 𝑣𝑒𝑟𝑖𝑖, 𝑖𝑚𝑝𝑎𝑐𝑎𝑛𝑑 𝑚𝑢𝑛𝑐𝑎 𝑠𝑖 𝑑𝑖𝑠𝑡𝑟𝑎𝑐𝑡𝑖𝑎 𝑓𝑎𝑟𝑎 𝑠𝑎 𝑠𝑖𝑚𝑡𝑖 𝑐𝑎 𝑓𝑎𝑐𝑖 𝑛𝑖𝑐𝑖 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑖𝑐 𝑒𝑓𝑜𝑟𝑡!

Unele fete asteapta vara pentru a se distra, altele pentru a face bani multi din videochat. Dar jobul de model online le imbina peeeerfect pe amandoua! Lucrezi sezonier si obtii castigurile necesare pentru a trai fara griji tot anul in cazul in care iti faci alte planuri pentru celelalte luni. Suna bine si este cat se poate de real.

𝑪𝑨𝑺𝑻𝑰𝑮𝑰 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒊 𝒃𝒂𝒏𝒊 𝒊𝒏 𝒕𝒊𝒎𝒑 𝒄𝒆 𝒕𝒆 𝒅𝒊𝒔𝒕𝒓𝒆𝒛𝒊 𝒔𝒊 𝒆𝒔𝒕𝒊 𝒓𝒂𝒔𝒇𝒂𝒕𝒂𝒕𝒂 𝒄𝒖 𝒃𝒆𝒏𝒆𝒇𝒊𝒄𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝑬𝑳𝑰𝑻𝑨:

• $𝟓𝟎𝟎* 𝐛𝐨𝐧𝐮𝐬 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞;

• 𝐀𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐮𝐥 𝐭𝐚𝐮 𝐦𝐚𝐤𝐞-𝐮𝐩 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐬𝐭;

• 𝐂𝐚𝐬𝐭𝐢𝐠𝐮𝐫𝐢 𝐥𝐮𝐧𝐚𝐫𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 $𝟏.𝟓𝟎𝟎 - $𝟑.𝟎𝟎𝟎;

• 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐟𝐥𝐞𝐱𝐢𝐛𝐢𝐥, 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐢-𝐥 𝐜𝐫𝐞𝐞𝐳𝐢 𝐝𝐮𝐩𝐚 𝐛𝐮𝐧𝐮𝐥 𝐩𝐥𝐚𝐜;

• 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫𝐢 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐞 𝐬𝐮𝐬𝐭𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭𝐢 𝐢𝐧 𝐝𝐨𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮;

• 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐭𝐫𝐢𝐦𝐞𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐢 𝐢𝐧 𝐛𝐚𝐧𝐢 𝐬𝐢 𝐯𝐚𝐜𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐱;

• 𝐎𝐟𝐞𝐫𝐢𝐦 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐟𝐞𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐯𝐢𝐧𝐜𝐢𝐞;

• 𝐀𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐱𝐚𝐧𝐭𝐚, 𝐛𝐚𝐳𝐚𝐭𝐚 𝐩𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐯𝐞𝐫𝐬𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐩𝐥𝐚𝐜𝐮𝐭𝐞 𝐬𝐢 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐞𝐭𝐜.

Pentru a ne asigura ca vei castiga in lunile de vara banii de care ai nevoie, iti punem la dispozitie programe de training create intocmai pentru a raspunde nevoilor tale. Multumita lor iti imbunatatesti abilitatile de comunicare & relationare si inveti cum sa atragi atentia membrilor cu care interactionezi, astfel incat discutiile cu ei sa fie cat mai lungi si placute pentru ambele parti.

In plus, studioul nostru vine si in intampinarea fetelor care locuiesc in provincie, si nu in Bucuresti. Noi credem in visul fiecarui model online care alege sa colaboreze cu Elite Agency, motiv pentru care ne implicam in succesul fiecaruia.

𝐏𝐑𝐈𝐌𝐔𝐋 𝐏𝐀𝐒?

𝐂𝐀𝐙𝐀𝐑𝐄𝐀! Ajutam fetele din provincie sa isi gaseasca o locuinta in Bucuresti pe timp de vara. Mai precis, le consiliem pentru a-si gasi rapid si la un pret accesibil o locuinta dotata corespunzator, astfel incat sa poata lucra din sediul nostru cochet din Bucuresti si sa profite de sansa unui summer job care le aduce incasarile la care doar visau!

Acum, ca (si) problema cazarii este rezolvata, ramane doar sa te bucuri de cea mai buna vara a ta! Lasa grijile deoparte si concentreaza-te asupra jobului oferit de Elite Agency.

𝑫𝒂𝒄𝒂 𝒕𝒊-𝒂𝒎 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒏𝒊𝒕 𝒄𝒖𝒓𝒊𝒐𝒛𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆𝒂, 𝒕𝒆 𝒊𝒏𝒗𝒊𝒕𝒂𝒎 𝒍𝒂 𝒖𝒏 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒗𝒊𝒖 0749 707 702 𝒔𝒂 𝒊𝒕𝒊 𝒓𝒂𝒔𝒑𝒖𝒏𝒅𝒆𝒎 𝒍𝒂 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒆 𝒊𝒏𝒕𝒓𝒆𝒃𝒂𝒓𝒊𝒍𝒆! 𝑷𝒂𝒏𝒂 𝒂𝒕𝒖𝒏𝒄𝒊, 𝒂𝒇𝒍𝒂 𝒎𝒂𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒆 𝒅𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆 𝒏𝒐𝒊:

𝑷𝒂𝒏𝒂 𝒂𝒕𝒖𝒏𝒄𝒊, 𝒂𝒇𝒍𝒂 𝒎𝒂𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒆 𝒅𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆 𝒏𝒐𝒊:

• ℎ𝑡𝑡𝑝𝑠://𝑒𝑙𝑖𝑡𝑒𝑎𝑔𝑒𝑛𝑐𝑦.𝑟𝑜/

• ℎ𝑡𝑡𝑝𝑠://𝑤𝑤𝑤.𝑓𝑎𝑐𝑒𝑏𝑜𝑜𝑘.𝑐𝑜𝑚/𝐸𝑙𝑖𝑡𝑒𝐴𝑔𝑒𝑛𝑐𝑦𝑆𝑡𝑢𝑑𝑖𝑜

• ℎ𝑡𝑡𝑝𝑠://𝑤𝑤𝑤.𝑖𝑛𝑠𝑡𝑎𝑔𝑟𝑎𝑚.𝑐𝑜𝑚/𝑒𝑙𝑖𝑡𝑒𝑎𝑔𝑒𝑛𝑐𝑦𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑜/