12.000 Lei

Studio Sin Mansion

Proiect unic pe piata de videochat, care are parte de o promovare diferita. Nisa de fetis. Oportunitati cazare. Mai multe detalii: https://www.lcmstudio.ro/studio-videochat-bucuresti/
Bucuresti, 13 iun, 18:40
Urca anuntul primul in lista

Detalii suplimentare

Agentia Live Cams Mansion a intrat de curand si pe nisa fetish, prin proiectul Sin Mansion din Bucuresti. Este vorba despre un proiect unic pe piata de videochat, care are parte de o promovare diferita studiourilor. Este propriu zis o casa, unele fete efectiv locuiesc acolo, decorata si amenajata 100% fetish.

Sin Mansion ofera training si suport in permanenta modelelor, iar cel mai important, punem la dispozitie suma garantata de 12000 lei pentru primele 3 luni, conditia fiind 160 de ore online pe luna.

In prima luna modelul ba primi 3000 lei, in a doua luna 4000 lei, iar a 3 a luna suma de 5000 lei, indiferent de castigurile pe care le are.

Ca model pt categoria Mistress incurajam modelele sa respecte regulile BDSM-ului, asadar nuditatea nu este incurajata decat in cazuri exceptionale ( de ex cu un membru activ, loial, care de a lungul timpului si a aratat interesul fata de model prin sume importante cheltuite).

Ar fi multe de povestit, motiv pentru care te invitam la o cafea sa detaliem mai mult.

https://www.lcmstudio.ro/studio-videochat-bucuresti/