2.550 Lei

Personal fete si baieti studio videochat nou, nou

Bucuresti, 19 nov, 15:04
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Personal fete si baieti studio videochat nou, nou

valabil din 11.05.2018, studio videochat altfel: cu plata zilnica fara reguli si amenzi. Nou, vii la munca cand vrei, stai cat vrei, pleci cand vrei cu banuti la buzunar zilnic.

Detalii suplimentare

 Bucuresti, Sector 2

Descriere

Studio Videochat ALTFEL:

-Nou in ceia ce priveste interviu , unde de fapt nu este decat o discutie libera,unde inpreuna cautam solutii de colaborare ,adaptate fiecarui model, pentru realizare de venituri maxime.

-Nou in ceia ce prveste plata ,care se face zilnica si integral la veniturile realizate ,nu sub forma de avans din realizari.

-Nou in ceia ce priveste programul,pe care ti-l faci singur: ziua cand vrei sa vi,tura cand vrei sa vi,ore cat vrei sa lucrezi , sau mai bine zis vi cand vrei stai cat vrei pleci cand vrei cu banuti la buzunar.

-Nou in ceia ce priveste regulile de functionare: fara amenzi si penalizari din venituri ,regula bunului simt este regula de baza dupa care functionam.

-Nou in ceia ce priveste sistemul de bonusuri : de top, de performanta, de weekend, de saptamana , de luna, de an , de fidelitate,,de zi onomastica, care cu procent pot ajunge pana la 85% din venitul realizat.www,netlive,ro