2.550 Lei

Personal fete, baieti, ts, gay, studio videochat

Descriere anunt

Personal fete, baieti, ts, gay, studio videochat

valabil din 11.05.2018, studio videochat altfel: cu plata zilnica a tot ce ai realizat pe tura fara reguli si amenzi. Nou, vii la munca cand vrei, stai cat vrei, pleci cand vrei cu banuti la buzunar zilnic.

Detalii suplimentare

Bucuresti, Sector 2

Descriere

Studio Videochat ALTFEL:

-Nou in ceia ce priveste interviu , unde de fapt nu este decat o discutie libera,unde inpreuna cautam solutii de colaborare ,adaptate fiecarui model, pentru realizare de venituri maxime.

-Nou in ceia ce prveste plata ,care se face zilnica si integral la veniturile realizate ,nu sub forma de avans din realizari.

-Nou in ceia ce priveste programul,pe care ti-l faci singur: ziua cand vrei sa vi,tura cand vrei sa vi,ore cat vrei sa lucrezi , sau mai bine zis vi cand vrei stai cat vrei pleci cand vrei cu banuti la buzunar.

-Nou in ceia ce priveste regulile de functionare: fara amenzi si penalizari din venituri ,regula bunului simt este regula de baza dupa care functionam.

-Nou in ceia ce priveste sistemul de bonusuri : de top, de performanta, de weekend, de saptamana , de luna, de an , de fidelitate,,de zi onomastica, care cu procent pot ajunge pana la 85% din venitul realizat.www,netlive,ro