3.000 €

Model Online Instant! Plata la zi!

Vino la interviu azi si vei avea bani maine! Poti colabora cu noi in forma in care iti doresti! Poti incepe sa lucrezi din prima zi, poti lucra cate zile doresti si noi te platim zilnic!
Sector 1, azi, 11:33

Detalii suplimentare

𝑨𝒊 𝒏𝒆𝒗𝒐𝒊𝒆 𝒊𝒏𝒔𝒕𝒂𝒏𝒕 𝒅𝒆 𝒖𝒏 𝒋𝒐𝒃 𝒄𝒖 𝒑𝒍𝒂𝒕𝒂 𝒍𝒂 𝒛𝒊? 𝐴𝑡𝑎𝑡 𝑣𝑜𝑖𝑎𝑚 𝑠𝑎 𝑎𝑢𝑧𝑖𝑚! 𝑆𝑢𝑛𝑡𝑒𝑚 𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑢𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑒 𝑛𝑜𝑖 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑙𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑖𝑛𝑒 𝑠𝑖 𝑎𝑠𝑡𝑒𝑝𝑡𝑎𝑚 𝑐𝑢 𝑛𝑒𝑟𝑎𝑏𝑑𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑎 𝑡𝑒 𝑐𝑢𝑛𝑜𝑎𝑠𝑡𝑒𝑚! 𝑬𝒍𝒊𝒕𝒆 𝑨𝒈𝒆𝒏𝒄𝒚 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑜𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑣𝑖𝑑𝑒𝑜𝑐ℎ𝑎𝑡 𝑑𝑖𝑛 𝐵𝑢𝑐𝑢𝑟𝑒𝑠𝑡𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑒 𝑟𝑒𝑚𝑎𝑟𝑐𝑎 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑡𝑟-𝑜 𝑎𝑏𝑜𝑟𝑑𝑎𝑟𝑒 𝑢𝑛𝑖𝑐𝑎 𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑙𝑎𝑏𝑜𝑟𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑢 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑙𝑒𝑙𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑖𝑛𝑒. 𝑪𝒆 𝒊𝒏𝒔𝒆𝒂𝒎𝒏𝒂 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕 𝒍𝒖𝒄𝒓𝒖? 𝐶𝑎 𝑝𝑟𝑖𝑚𝑒𝑠𝑡𝑖 𝑗𝑜𝑏𝑢𝑙 𝑰𝑵𝑺𝑻𝑨𝑵𝑻, 𝑑𝑎𝑟 𝑡𝑢 𝑑𝑒𝑐𝑖𝑧𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎𝑡 𝑡𝑖𝑚𝑝 𝑖𝑙 𝑣𝑒𝑖 𝑠𝑖 𝑝𝑎𝑠𝑡𝑟𝑎.

Pe langa acest avantaj, oferim modelelor noastre o gama extinsa de 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐢:

• $𝟓𝟎𝟎* 𝐛𝐨𝐧𝐮𝐬 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞;

• 𝐀𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐮𝐥 𝐭𝐚𝐮 𝐦𝐚𝐤𝐞-𝐮𝐩 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐬𝐭;

• 𝐂𝐨𝐧𝐟𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝟏𝟎𝟎% 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭𝐚𝐭𝐚;

• 𝐀𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐮𝐦𝐮𝐬𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞;

• 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐢𝐧 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐥𝐢𝐯𝐞-𝐮𝐫𝐢;

• 𝐁𝐨𝐧𝐮𝐬 𝐥𝐮𝐧𝐚𝐫 - 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐥𝐮𝐧𝐢𝐢;

• 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐭𝐫𝐢𝐦𝐞𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐞𝐦

𝐕𝐫𝐞𝐢 𝐬𝐚 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐞𝐳𝐢 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐨 𝐬𝐚𝐩𝐭𝐚𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐬𝐚𝐮 𝐨 𝐥𝐮𝐧𝐚?

Perfect! Vii si pleci cand vrei, lucrezi pana ce obtii sumele de care aveai nevoie sa iti acoperi datoriile si poti renunta instant fara ca studioul nostru sa iti impuna vreo clauza. Suntem 100% transparenti in colaborarile cu modelele noastre si aceasta este inca o bila alba pentru care sa ne alegi. Probabil ca ai intalnit pana la acest moment ofertele de angajare ale altor studiouri de videochat din Bucuresti si, la final, ai realizat ca ce ai luat pe mere ai dat pe pere. Nu este si cazul nostru. Abordarea noastra este unica pe piata de videochat din Romania, fiindca le permitem modelelor sa isi impuna propriile conditii de lucru.

Studioul nostru vine in sprijinul modelelor cu joburi flexibile, adaptate nevoilor lor. Credem ca a fi diferiti nu se rezuma doar la frumusete sau mentalitate, ci si la greutati. Astfel ca ne dorim sa fim un partener de nadeje pentru fetele care au nevoie pe loc de un job bine platit, fara a fi nevoite sa ceara ajutorul cuiva din exterior pentru a-ti satisface o nevoie financiara.

Te poti convinge ca cele prezentate nu sunt simple clisee sustinand fata in fata sau online un interviu de angajare in videochat. Noi iti prezentam oferta, dar decizia iti apartine. Si, pentru ca ne dorim sa fii sigura de alegerea facuta, la interviu ti se va explica punct cu punct in ce consta jobul de model online si cati bani poti castiga din videochat daca optezi pentru plata la zi.

𝐒𝐮𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧𝐭?

Suntem siguri ca da, dar pe langa faptul ca pare tentant, totul este si cat se poate de real. Pandemia a impactat multe fete tinere care si-au pierdut independenta financiara, iar noi, cei de la Elite Agency, suntem aici pentru a raspunde nevoilor lor. Suntem aici pentru a le fi aproape in aceste vremuri instabile, cand siguranta financiara vine la pachet cu conditiile abuzive impuse de alti angajatori. Pe unele, cum ar fi lucrul peste program, neplatit, probabil ca le-ai intalnit si tu sau poate chiar le-ai trait pe propria piele.

Iar daca ai fost determinata sa demisionezi de la un astfel de job chiar si in plina criza financiara, don't feel sorry. Demnitatea si linistea ta sunt cu mult mai importante. In plus, noi suntem aici pentru tine si nevoile tale cu un job online, in conditii sigure, si plata la zi.

𝑃𝑒 𝑙𝑎𝑛𝑔𝑎 𝑡𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑎, 𝑛𝑢 𝑖𝑡𝑖 𝑠𝑎𝑡𝑖𝑠𝑓𝑎𝑐𝑖 𝑑𝑜𝑎𝑟 𝑜 𝑛𝑒𝑣𝑜𝑖𝑒 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑐𝑖𝑎𝑟𝑎, 𝑑𝑎𝑟 𝑡𝑒 𝑠𝑖 𝑑𝑖𝑠𝑡𝑟𝑒𝑧𝑖 𝑠𝑖 𝑡𝑒 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑏𝑒𝑛𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑢𝑛𝑢𝑖 𝑗𝑜𝑏 𝑙𝑎 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑛𝑢 𝑠𝑖𝑚𝑡𝑖 𝑐𝑎 𝑚𝑢𝑛𝑐𝑒𝑠𝑡𝑖:

• 𝐀𝐭𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐫𝐢𝐥𝐞;

• 𝐓𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐞𝐳𝐢 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐨;

• 𝐀𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐟𝐥𝐞𝐱𝐢𝐛𝐢𝐥, 𝐢𝐧 𝐭𝐮𝐫𝐞;

• 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲-𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐢 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐞𝐭𝐜.

𝐀𝐬𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚𝐦 𝐜𝐮 𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐝𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐚 𝐧𝐞 𝐜𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐧𝐨𝐮𝐚 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐠𝐚, 𝐚𝐬𝐚 𝐜𝐚 𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐦 𝐥𝐚 𝐮𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐢𝐮 𝐢𝐧 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐜𝐡𝐞𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐢! 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐞𝐚𝐳𝐚-𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝟎𝟕𝟒𝟗 𝟕𝟎𝟕 𝟕𝟎𝟐!

𝑇𝑒 𝑖𝑛𝑣𝑖𝑡𝑎𝑚 𝑠𝑎 𝑎𝑓𝑙𝑖 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑑𝑒𝑠𝑝𝑟𝑒 𝑛𝑜𝑖:

• ℎ𝑡𝑡𝑝𝑠://𝑒𝑙𝑖𝑡𝑒𝑎𝑔𝑒𝑛𝑐𝑦.𝑟𝑜/

• ℎ𝑡𝑡𝑝𝑠://𝑤𝑤𝑤.𝑓𝑎𝑐𝑒𝑏𝑜𝑜𝑘.𝑐𝑜𝑚/𝐸𝑙𝑖𝑡𝑒𝐴𝑔𝑒𝑛𝑐𝑦𝑆𝑡𝑢𝑑𝑖𝑜

• ℎ𝑡𝑡𝑝𝑠://𝑤𝑤𝑤.𝑖𝑛𝑠𝑡𝑎𝑔𝑟𝑎𝑚.𝑐𝑜𝑚/𝑒𝑙𝑖𝑡𝑒𝑎𝑔𝑒𝑛𝑐𝑦𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑜/