5.000 €

Maseuze pentru salon Eros

angajam maseuze cel mai mare comision din Bucuresti, 50-70% din valoarea masajului
Sector 1, ieri, 19:25

Detalii suplimentare

Maseuze pentru salon Eros, angajam maseuze cel mai mare comision din Bucuresti, 50-70% din valoarea masajului, + salariu fix pe luna fara amenzi sau garantii, contract munca, concediu platit, zona ultracentrala.

Pe langa locatia de Lux, avem deja o clientela de Lux formata si ne bazam pe cartea castigatoare a amplasamentului nostru la intre 3 si 5 minute de mers pe jos de toate hotelurile si casino-urile importante din oras. De la 1 iunie Romania va fi deschisa post covid pentru turism si avem deja contractele de publicitate care ne va aduce cei mai buni clienti dintre turisti in salonul nostru. 

Aceasta este o oportunitate foarte buna si pentru tine. 

Ce alte super beneficii ti-am pregatit la noi la salon:

Nu trebuie sa ai griji privind chiria. Chiria ta va fi acoperita de noi in primele 3 luni de colaborare. Lucrand la noi poti primi un apartament de locuit de la noi in cladirea in care noi avem salonul. 

Daca esti serioasa si disciplinata te poti astepta la comisioane intre 3000 si 5000 EUR pe luna de la noi. 

-CONCEDIU PLATIT 7 ZILE LA MARE SAU MUNTE

Lucrezi la alt salon ? Te invitam sa ni te alaturi in echipa noastra. Vino sa vezi locatia noastra. Totul este nou. Totul este in cea mai buna zona ultracentral in proximitatea zonei turistice. 

In salonul nostru se lucreaza doar Legal in baza de contract de munca si siguranta ta este asigurata de cea mai buna firma de paza.

Vino si descopera alternativa legala si de lux 

Pentru angajari - Whatsapp 0736 063 103 pentru angajare