3.000 €

Maseuze, cele mai bune comisioane

Bucuresti, ieri, 14:01
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Maseuze, cele mai bune comisioane

La Mon Amour Massage. Esti tanara, frumoasa, senzuala, lipsita de prejudecati si in cautarea unui venit consistent? Te invitam sa te alaturi echipei noastra de elita, cu 10 ani de experienta! Mon Amour Massage, cel mai important furnizor de servicii de masaj erotic de lux din Bucuresti, este mereu in cautare de noi talente care sa se alature echipei noastre de maseuze de elita.

Detalii suplimentare

Experienta nu este necesara pentru ca asiguram complet gratuit dezvoltarea profesionala (cursuri de specialitate si analize medicale). Iti oferim un mediu de lucru profesional, de lux, prietenos precum si oportunitati pentru construirea un venit consistent (contract cu carte de munca, salariu motivant si cele mai bune comisioane de pe piata). Si inca ceva foarte important, nu suntem o agentie de escorta si nu oferim servicii sexuale.

Completeaza acum formularul de pe site pentru a inregistra CV-ul tau in baza noastra de date sau suna-ne direct la telefon 0732 889 966 sau 0213 168 838.

Nu mai sta pe ganduri, aplica acum, te vom invita sa ne cunosti, vei vedea ce iti putem oferi si suntem convinsi ca nu vei regreta!

www.monamour-masaj.ro