Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
15.000 RON
Bucuresti 11:25
...
3.000 €
Arad 14:04
...
3.000 €
Bucuresti 12:38

Anunt inactiv

Fete pentru masaj erotic si tantric

2.000 €
Agentia Seraphim’sHeaven cauta fete pentru masaj tantric si erotic!
Detalii suplimentare
Iti multumim pentru interesul aratat fata de oportunitatea de a face parte din echipa noastra de profesionisti in masaj tantric si erotic!

Suntem in cautarea unor fete care sa se alature echipei noastre cu pasiune pentru arta masajului erotic. Daca esti o persoana deschisa, comunicativa si iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut si relaxant, atunci acesta este locul potrivit pentru tine.

Cerem de la viitorii nostri angajati o atitudine profesionala, seriozitate si discretie. Este important sa fie avute in vedere nevoile si dorintele clientilor nostri, iar tu vei avea rolul esential in asigurarea unei experiente de neuitat pentru acestia.

Oferim oportunitatea de a lucra intr-un mediu placut, confortabil si relaxant, unde vei avea posibilitatea sa inveti si sa te dezvolti profesional.

Daca esti o persoana responsabila, pasionata si dispusa sa inveti, atunci te invitam sa aplici pentru pozitia de maseuza j salonul nostru. Te asteptam cu bratele deschise intr-un mediu prietenos si plin de satisfactie.

Recrutarea se face pe pagina noastra la sectiune angajare www.seraphimsheaven.ro
178 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 05 Apr, 12:00
Video
Anunt inactiv