2.000 €

Domnisoare, doamne

Descriere anunt

Domnisoare, doamne

daca ai minim 18 ani, cunostinte minime de limba engleza si un aspect fizic placut, iti oferim contract de munca, comision crescator si bonusuri de performanta. Te asteptam in echipa noastra,

Detalii suplimentare

Suntem un studio cu vechime si in prezent detinem doua locatii in zona Stefan cel Mare-Piata Romana. Acordam o atentie speciala modelelor noastre organizand sedinte foto si video profesionale, make-up, training personalizat, conditii tehnice de exceptie, plata la zi sau la perioada si spatii de lucru recent reamenajate. In studiourile Joy nu vei fi tratata ca un model ci ca un membru al echipei noastre. Modelele noastre sunt fete normale pentru ca noi credem ca oricine are o sansa atat timp cat lucreaza intr-un mediu profesionist.

Iti oferim un program flexibil, iar daca esti studenta vei beneficia de tot suportul nostru pentru a gasi cea mai buna varianta de program.

Echipa Joy pretuieste valorile. Daca esti serioasa si ambitioasa inseamna ca avem multe lucruri un comun si putem face echipa buna.

Daca ai curiozitati in privinta acestui job, te asteptam in studiourile noastre la o cafea, sa ne cunoastem si sa iti prezentam modalitatea noastra de lucru.