3.000 €

Devino starul studioului nostru de elita

Ambitia si perseverenta te vor ajuta sa castigi peste $10000/ luna! Elite Agency te sustine sa visezi, iar mai apoi sa-ti indeplinesti visele
Sector 1, ieri, 11:12

Detalii suplimentare

𝑅𝑎𝑠𝑓𝑎𝑡𝑎𝑚 𝑠𝑖 𝑜𝑓𝑒𝑟𝑖𝑚 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙 𝑐𝑢𝑣𝑒𝑛𝑖𝑡 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑙𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑑𝑒𝑣𝑜𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑠𝑖 𝑖𝑚𝑝𝑙𝑖𝑐𝑎𝑡𝑒 𝑖𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑗𝑜𝑏 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑡 𝑠𝑝𝑒𝑐𝑖𝑎𝑙 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑒𝑙𝑒! 𝐿𝑎 𝑬𝒍𝒊𝒕𝒆 𝑨𝒈𝒆𝒏𝒄𝒚, 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑙𝑢𝑙 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑢 𝑒 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑢𝑙 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑢 𝑠𝑖 𝑖𝑖 𝑝𝑢𝑛𝑒𝑚 𝑡𝑜𝑡𝑢𝑙 𝑙𝑎 𝑑𝑖𝑠𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡𝑖𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎-𝑠𝑖 𝑐𝑎𝑠𝑡𝑖𝑔𝑎 𝑖𝑛𝑐𝑟𝑒𝑑𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑖𝑛 𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡𝑖𝑎 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑜 𝑜𝑐𝑢𝑝𝑎 𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑑𝑟𝑢𝑙 𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑜𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑢.

Cosmopolit, cu un aer chic, studioul de videochat Elite Agency din Bucuresti a devenit un real pol al modelelor de top, incurajate sa performeze fiind stimulate de conditii de lux, castiguri de vedeta si servicii de styling profesionale puse la dispozitia lor. La Elite, fiecare model este tratat ca un star din cap pana in picioare. Makeup, tinute glam, consiliere in orice problema intampina si multe altele, toate sunt puse la dispozitia modelelor cu sau fara experienta care aspira la o cariera in videochat.

Si, pentru ca stim ca iti este greu sa alegi dintre atatea studiouri de videochat din Bucuresti, te invitam sa descoperi, pe scurt, cateva motive pentru care sa accepti invitatia noastra de a ne cunoaste si a incepe o colaborare:

𝐂𝐚𝐫𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞

Fiecare model, debutant sau cu experienta, aspira la o cariera, dar nu toate studiourile le pot si garanta ca intr-adevar activitatea lor se poate concretiza, pe termen lung, intr-o cariera promitatoare. Elite Agency face posibil acest lucru prin resursele puse la dispozitia modelelor: traineri certificati, cu o vasta experienta in domeniu, care gandesc cele mai eficiente programe de instruire, dar si o prezenta activa la concursurile de profil unde le sunt recunoscute performantele modelelor Elite.

𝐂𝐚𝐬𝐭𝐢𝐠𝐮𝐫𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐫𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐧𝐭𝐞

Cu sau fara experienta, modelele Elite pot castiga minim intre $1500 – 3000 lunar. Sumele pot varia in functie de perioada si interval, insa nu coboara niciodata sub un prag minim daca modelul este activ in timpul programului si arata disponibilitate pentru a petrece cat mai mult timp in conversatiile cu membrii online.

𝐓𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥

Dincolo de faptul ca studioul nostru le ofera traininguri de formare 100% gratuite modelelor cu sau fara experienta care doresc o colaborare, le mai oferim modelelor o facilitate: trainer personal. Da, punem la dispozitia fiecarui model Elite un trainer dedicat pentru consilierea sa in orice privinta, astfel incat procesul de formare sa fie mai rapid si eficient, iar modelul sa poata face bani multi din videochat in cel mai scurt timp.

𝐌𝐚𝐤𝐞𝐮𝐩, 𝐬𝐭𝐲𝐥𝐢𝐧𝐠, 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐨 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐞 & 𝐛𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐚𝐝𝐯𝐢𝐬𝐞𝐫

Modelele noastre sunt rasfatate cu stylinguri de efect, inspirate din lookurile vedetelor! Fiecare fata are la dispozitie propriul make-up artist cu experienta care ii alege cele mai potrivite makeup-uri si tinute, totul pentru ca ea sa se simta sexy si seducatoare in pielea ei zi de zi! In plus, investim in imaginea modelelor si promovarea lor prin sedinte foto profesionale, oferite gratuit, pentru crearea de portofolii atragatoare.

𝐂𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 & 𝐛𝐨𝐧𝐮𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐢𝐯𝐞

Credeai ca ne oprim aici? Ei bine, modelele noastre sunt rasfatate si cu bonusuri de lux chiar de la inceput! Cu sau fara experienta, fiecare model primeste *500 USD bonus de angajare. In plus, modelul lunii, care obtine cele mai mari incasari, primeste un bonus. Sa nu uitam de cadouri! Modelele noastre sunt premiate trimestrial, in urma unui concurs, cu vacante de lux in strainatate, sume mari de bani sau sedinte foto profesionale.

𝑫𝒂𝒄𝒂 𝒗𝒓𝒆𝒊 𝒔𝒂 𝒅𝒆𝒗𝒊𝒊 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒖𝒍 𝒏𝒐𝒔𝒕𝒓𝒖, 𝒂𝒎 𝒇𝒊 𝒃𝒖𝒄𝒖𝒓𝒐𝒔𝒊 𝒔𝒂 𝒏𝒆 𝒄𝒖𝒏𝒐𝒂𝒔𝒕𝒆𝒎! 𝑷𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎𝒆𝒂𝒛𝒂 𝒖𝒏 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒗𝒊𝒖 𝒍𝒂 0749 707 702!

𝑰𝒕𝒊 𝒔𝒕𝒂𝒎 𝒍𝒂 𝒅𝒊𝒔𝒑𝒐𝒛𝒊𝒕𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒎𝒂𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒆 𝒊𝒏𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂𝒕𝒊𝒊 𝒍𝒂:

• ℎ𝑡𝑡𝑝𝑠://𝑒𝑙𝑖𝑡𝑒𝑎𝑔𝑒𝑛𝑐𝑦.𝑟𝑜/

• ℎ𝑡𝑡𝑝𝑠://𝑤𝑤𝑤.𝑓𝑎𝑐𝑒𝑏𝑜𝑜𝑘.𝑐𝑜𝑚/𝐸𝑙𝑖𝑡𝑒𝐴𝑔𝑒𝑛𝑐𝑦𝑆𝑡𝑢𝑑𝑖𝑜

• ℎ𝑡𝑡𝑝𝑠://𝑤𝑤𝑤.𝑖𝑛𝑠𝑡𝑎𝑔𝑟𝑎𝑚.𝑐𝑜𝑚/𝑒𝑙𝑖𝑡𝑒𝑎𝑔𝑒𝑛𝑐𝑦𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑜/