Tamplar si circularist

Atelier de mobilier PAL angajeaza tamplar si circularist cu minim experienta. Persoana dinamica, punctuala, serioasa si respectuoasa, preferabil sa domicilieze in sectorul 3 sau zonele limtrofe acestuia in Ilfov, experienta in montajul sistemelor Blum (clip top, tandem, etc), contract individual de munca pe perioada nedeterminata, salariu atractiv, program fix L-V 08-17:30. Detalii la tel:
  • Domeniu de activitate: Alte domenii de munca
Bucuresti, 22 iul, 17:20

Detalii suplimentare

Atelier de mobilier PAL angajeaza tamplar si circularist cu minim experienta.

Candidatul ideal: persoana dinamica, punctuala, serioasa si respectuoasa, care adopta un vocabular si o tinuta ingrijita,conditie fizica buna,preferabil sa domicilieze in sectorul 3 sau zonele limtrofe acestuia in Ilfov,EXPERIENTA in montajul sistemelor Blum (clip top, tandem, etc), atitudinea pozitiva si orientarea spre rezultat sunt singurele cerinte obligatorii.

Descrierea Job-ului:manipularea/prelucrarea materiei prime cu unelte electrice,asamblare corpuri pe bancul de lucru,montaj la domiciliul/sediul beneficiarului.

Avantajele Job-ului: contract individual de munca pe perioada nedeterminata,salariu atractiv, program fix L-V 08-17:30 cu respectarea sarbatorilor legale, mediu de lucru placut, integrare in colectiv tanar.

Detalii la tel: 0723 185 368