3.200 Lei

Sofer agent vanzari

doamne, domni, pentru postul de sofer agent vanzari, exp. la condus, distante lungi, disponibile pt. un post mobil cu plecari saptamanale la nivel national si stationare in teritoriu. 3.200-6.000 Lei,
  • Domeniu activitate: Soferi, transport, auto
  • Tip colaborare: Perioada nedeterminata
  • Locatie job: Mobilitate / Activitate teren
  • Beneficii: asigurare / decont transport, bonus de performanta, cazare, training / calificare
Sector 3, 19 aug, 15:40

Detalii suplimentare

Angajam doamne si domni, inclusiv de langa Bucuresti, Prahova, Arges, Dambovita, etc, pentru postul de SOFER cu promovare in decurs de max. de 3 luni in Divizia de Vanzari.

Cautam persoane serioase, deschise la un post dinamic, cu experienta la condus, la distante mari, fara cazier, fara vici, inclusive bautura, fara obligatii majore, fiind disponibili la deplasari saptamanale de luni pana vineri la nivel national, unde se si stationeaza fizic, in cele 5 zile de lucru, din ianuarie pana in decembrie, tinuta business, cu bun simt, etc.

Acest post, ofera oportunitatea de promovare intr-o pozitie superioara, astfel, inclusiv avantajele financiare cresc exponential.

Oferim lunar: un venit fix min. in cuantum de 3200 lei, diurne iincluse si cm.Ulterior promovarii, se adauga bonusuri contractuale si alte facilitate financiare, respectiv, veniturille pot ajunge la cca. 6000 lei lunar.

Va rugam sa ne transmiteti CV UL / descrierea dvs prin email la job.recrutare85@gmail.com sau wsp. 0748399140 ulterior primirii acestuia, vom stabilii de comun acord, ziua si ora interviului.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!