Sef sectie mecano-energetic

Buna,
Bine ai venit pe pagina noastra.
Colegii nostri din Electromontaj, Fabrica de Cleme si Armaturi din Campina, au nevoie de sef sectie mecano-energetic.
Caracteristici
Domeniu activitate: Ingineri Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: mobilitate / activitate teren
Detalii suplimentare
Buna,

Bine ai venit pe pagina noastra.

Colegii nostri din Electromontaj, Fabrica si Cleme de Armaturi din Campina, au nevoie de forte noi pentru portofoliul de proiecte in continua crestere si cauta colegi cu urmatoarele abilitati:

• Scoala profesionala/liceu
• Experienta de minim 3 ani pe un post similar
• Cunostinte si experienta in rezolvarea atributiilor de serviciu stabilite prin fisa postului.
• Cunostinte tehnice in coordonarea lucrarilor repartizate in cadrul procesului de productie.
• Abilitati in organizarea procesului de productie.

De asemenea, daca esti o persoana orientata spre rezultate cu un mod de lucru colaborativ esti cu atat mai potrivit in echipa noastra.

Ce vei face la noi?
• Examinarea personalului care deserveste instalatiile de ridicat
• Evidenta, supravegherea si verificarea instalatiilor sub presiune, intocmirea si tinerea la zi a evidentei istalatiilor energetice
• Pastrarea si actualizarea permanenta a planurilor de situatii privind alimentarea cu energie: sistem de distributie, sistem canalizare
• Asigurarea alimentarii fabricii cu energie si urmarirea bunei functionari a acestora
• Interventii privind alimentarea cu energie de toate felurile

De ce sa vii la noi?

Pentru ca aici parte de tot respectul cuvenit, intr-un mediu de lucru dinamic, cu un program flexibil (vineri este program scurt) si ai posibilitatea sa cresti profesional.
Suntem o echipa diversa, cu oameni faini, o echipa in care nu exista „eu” ci „noi”, si odata ajuns aici, esti parte din familia noastra.
Daca ai citit tot anuntul si ai ajuns pana aici, acum fa pasul final si aplica! Trimite CV-ul pe adresa de email: cariere@em.ro

Te va contacta colega noastra care recruteaza oameni faini, de la departamentul HR, cu care vei avea o discutie super placuta si de la care vei afla mai multe despre noi.

Despre noi:
Electromontaj este o companie de constructii-montaj energetice, cu sediul in Romania, cu proiecte in intreaga lume. Proiectam, construim, transformam si mentinem infrastructura pentru distributia inteligenta a energiei electrice.
Avem peste 70 de ani de experienta in infrastructura de distributie de inalta tensiune cu peste 400.000 de kilometri de linii aeriene de transport de medie si inalta tensiune. Suntem increzatori cu privire la viitor datorita celor aproximativ 2.000 de ingineri si profesionisti care au demonstrat ca excelenta este realizabila.
Grupul Electromontaj include companii care furnizeaza cabluri electrice, cleme si fitinguri, construiesc stalpi, fundatii forate, statii electrice. Avem capacitatea de a derula proiecte diferite, pe toate continentele, in acelasi timp, la cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea, avem capacitatea de a dezvolta o gama larga de proiecte de constructii in diverse industrii: energie verde, telecomunicatii, imobiliare, utilitati si infrastructura rutiera etc. Detinem o statie de testare stalpi – una dintre cele mai mari si mai moderne din lume.

Locatii Electromontaj in Romania:
Sediul Central este in Bucuresti
Sucursale in tara: Bucuresti, Bacau, Craiova, Pitesti,
Statia de Incercari Stalpi, Bucuresti
Fabrica de Stalpi Metalici Zincati, Bucuresti
Fabrica de Cleme si Armaturi, Campina

Locatii Electromontaj externe:
Sucursale: Bulgaria, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Iordania.
473 vizualizari Campina, 20 Mar, 16:30
Foto
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului
Distribuie anuntul