Receptionera comenzi

in centru de curatatorie/spalatorie textile atenta la detalii, iubitoare de ordine si curatenie. Daca ai o buna capacitate de comunicare, experienta in lucru cu oamenii, ai facut asta, iti place si esti foarte buna cand iti faci treaba, acest anunt e pentru tine.
  • Domeniu de activitate: Alte domenii de munca
  • Pot aplica studenti: nu
Bucuresti, 25 nov, 15:53

Detalii suplimentare

Receptionera comenzi

in centru de curatatorie/spalatorie textile atenta la detalii, iubitoare de ordine si curatenie. Daca ai o buna capacitate de comunicare, experienta in lucru cu oamenii, ai facut asta, iti place si esti foarte buna cand iti faci treaba, acest anunt e pentru tine. Probabil esti o persoana harnica, atenta la detalii, careia ii place sa isi organizeze munca si sa stie ca ofera clientului ce a promis. Si ne bucuram pentru ca si noi suntem astfel. Asa ca, uite ce avem pentru tine: Pentru ca stim ca e important pentru tine unde lucrezi, iti spunem prima data care sunt beneficiile pentru tine si ce vei primi cand ajungi in echipa noastra: Salariul. Vei incepe cu un salariu fix de 2400 ron. Program de lucru. Programul este zilnic de la 07-21 si se va lucra in doua schimburi. Programul turelor se va stabili impreuna cu echipa. Contract de munca. Te respectam si ne place sa facem lucrurile in mod integru, asa ca, evident, vei avea contract de munca. Bonuri de masa. Vei primi lunar, un bonus de 200 ron la salariul tau, in forma de tichete de masa, practic, salariul tau va fi de fapt 2600 ron. Prime de Craciun/Paste. Ne plac sarbatorile si surprizele. Asa ca, vei primi cate un cadou atat de Paste, cat si de Craciun. Nu iti spunem suma, ca de asta e surpriza. Decont transport. Nu vrem sa iti consumi banii proprii pe transport, asa ca ti-l decontam noi, sa nu mai ai grija asta. Zilele de concediu. Ai 21 de zile de concediu platite de firma, pentru a te odihni, relaxa si pentru a te conecta cu familia ta. Asigurarea de sanatate si pensia ta. Stai linistit. Suntem la fel de integrii si aici. Toate taxele sunt platite la timp, asa ca, asigurarea si pensia ta sunt la zi. Unde o sa lucrezi. Te asteptam cu drag, sa lucram impreuna intr-unul din centrele noastre din Bucuresti, si anume : str. Turnu Magurele nr 70-90, sector 4 , b-dul Ion Mihalache nr.42-52, sector 1 sau zona Domenii, sector 1.

Ce o sa ai de facut cand vii in echipa noastra: Receptia obiectelor. Vei prelua obiectele de la clienti conform protocolului intern, vei inregistra comanda in sistemul de gestiune emitand bonul comanda a carui valoare o vei incasa conform bonului casei de marcat. Vei lucra si cu terminalul P.O.S in vederea incasarilor cu cardul. Neaparat trebuie sa fi stapana pe ceea ce faci, sa iti mentii concentrarea si buna dispozitie deoarece toate aceste detalii sunt in stransa legatura, fiecare pas corect fiind unul important atat pentru client cat si pentru noi. Vei face o treaba buna, pentru ca esti isteata de felul tau. Marcarea obiectelor. Vei lua fiecare obiect in parte si ii vei aplica marcuta lui de identificare.Trierea obiectelor inainte de prelucrare. Vei separa obiectele in functie de procesul tehnologic la care urmeaza a fi supuse. Verificarea comenzilor inainte de eliberare. Analizezi componenta comenzii conform bonului de comanda dar si prestatia care trebuie sa fie de cea mai inalta calitate. Impachetarea obiectelor. Ne-am facut treaba si suntem in momentul in care pregatim obiectul pentru livrare. Asa ca, le vei ambala in pungi sau folie, in functie de cerintele clientului sau ca in mod normal. Predarea obiectelor. Dupa ce te-ai asigurat ca totul e finalizat, predai comenziile clientului. Preiei apeluri, cat si comenzi telefonice. Curatenia in locatie. Iti place sa lucrezi intr-un mediu curat, asa ca, impreuna cu ceilalti colegi va veti organiza astfel incat sa fie mereu asa in locatie. Alte sarcini organizatorice. Daca iti place ce avem sa iti oferim, iti place sa lucrezi in echipa, vrei un loc de munca linistit, dar care sa iti dea spatiu sa se vada cat esti de buna si sa fii apreciata, aplica la acest job.

Suna la tel. si hai sa ne cunoastem sau trimite email cu C.V.-ul tau la mail.

greenlaundrysrl@gmail.com

Asteptam telefonul tau 0765394419