2.000 Lei

Quick Top Service angajeaza personal curatenie

Angajam urgent baiat pentru curatenie cu experienta. Programul este de 8 ore/zi, L-V, si 4 ore Sambata! Service-ul se afla in zona Trapezului Ozana. Oferim: salariul motivat in functie de cunostinte, contract de munca pe o perioada nedeterminata, loc de munca stabil, cazare pentru persoanele din afara Bucurestiului.
Cerinte: cautam persoane cu experienta in domeniul, abilitati bune de comunicare si intelegere, persoane serioase si care isi doresc un loc de munca stabil. Persoana dinamica,harnica si cel mai important serioasa.
Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa ne contactati;
  • Domeniu de activitate: Curatenie, femei de serviciu
Sector 3, 05 apr, 14:20
179 vizite

Detalii suplimentare

Angajam urgent baiat pentur curatenie cu experienta. Programul este de 8 ore/zi, L-V, si 4 ore Sambata! Service-ul se afla in zona Trapezului Ozana.

OFERIM: salariul motivat in functie de cunostinte, contract de munca pe o perioada nedeterminata, loc de munca stabil, cazare pentru persoanele din afara Bucurestiului.

CERINTE: cautam persoane cu experienta in domeniul, abilitati bune de comunicare si intelegere, persoane serioase si care isi doresc un loc de munca stabil. Persoana dinamica,harnica si cel mai important serioasa. Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa ne contactati: 785298901