2.300 Lei

Operator receptie spalatorie textila ecologica

Ne marim echipa la SoftWash - zona Maria Rosetti. Cautam o persoana energica pentru receptie - primirea clientilor, organizarea comenzilor,
Sector 2, 11 apr, 19:50

Detalii suplimentare

Candidatul ideal

Ne-am bucura sa ne cunoastem daca:

- Ai atentie la detalii

- Iti place sa lucrezi cu oamenii

- Ai cunostinte de MS Office si de limba engleza

- Daca ai mai lucrat in domeniu este un avantaj

Descrierea jobului

Daca esti o persoana energica, iti place sa lucrezi cu oamenii si vrei sa ai un loc de munca stabil, uite ce vei face:

Vei fi responsabila de locatia noastra si vei asigura intreg procesul de la receptie - primirea clientilor, inregistrarea produselor, verificarea calitatii, impachetarea si predarea comenzilor catre clienti.

Iti oferim un salariu atractiv, un program de munca flexibil, bonuri de masa si zilele legale de concediu fara doar si poate.

Daca ti-am starnit curiozitatea, lasa-ne CV-ul tau.

Responsabilitati:

- Intampini clientii si le preiei comanda

- Gestionezi comenzile contractele

- contactezi clientii si preiei comenzi online cand este cazul

- Ambalezi comenzile in cat mai putin plastic posibil inainte de predare

Beneficii:

- Contract de munca

- Bonuri de masa

- Program flexibil

- Training

Descrierea companiei

Softwash este despre momentele in care te imbraci si se vede ca te simti bine in pielea ta si cu ce porti. Este despre rochia pe care o iubesti si care, in ciuda micilor accidente, acum este tot fara pata. Este despre zilele de lucru de la birou sau de acasa in care imaginea ta conteaza iar camasa aia alba iti da vibe-ul de care aveai nevoie pentru intalnirea de la 10.00.

Credem ca e important sa invatam cum sa avem grija si cum sa prelungim viata hainelor noastre.

Mai credem in sustenabilitate si in a lucra cu respect fata de mediul inconjurator asa ca am ales sa folosim ultimul proces de curatare ecologica aparut pe piata, acela de wet cleaning. (spalare delicata). Tehnologia de astazi ne permite sa folosim apa si detergent in loc de solventi chimici, ceea ce face din wet cleaning o alternativa ecologica la dry cleaning, iar pentru calcarea si finisarea hainelor avem la dispozitie utilaje inovatoare: o masa de calcat profesionala, dar si un topper si un manechin care calca hainele cu abur in doar cateva minute, fara sa le atinga.

Am plecat la drum cu intentia de a crea un brand care sa transmita un mesaj unitar: cat de importanta este ingrijirea hainelor si prelungirea vietii lor printr-un proces de spalare cu impact redus asupra mediului, dar si cu misiunea de a scoate toate petele si de a ne asigura ca aratati si ca va simtiti minunat de fiecare data.