Operator productie

pentru unitatea de procesare carne de la Niculesti-Peris, cautam 6 Operatori Calculator in Productie seriosi, muncitori si dornici sa se alature echipei noastre. Detalii la tel. 0741 222 279
  • Domeniu de activitate: Restaurant, hotel, alimentatie
  • Pot aplica studenti: da
Niculesti, 15 apr, 09:30
281 vizite

Detalii suplimentare

Abatorul Peris SA este una dintre cele mai mari si moderne unitatati de abatorizare si procesare a carnii de porc din Romania. Inca de la preluarea ei de catre Grupul Agricover in 2015, unitatea de productie a trecut printr-un proces sustinut de modernizare si retehnologizare, efortul investitional derulat pana in prezent depasind 50 de milioane de lei. La data de 1 aprilie 2019, activitatile entitatii au fost externalizate de catre Agricover SA. Societatea Abatorul Peris SA beneficiaza de certificare International Food Standard, are peste 600 angajati, opereaza un lant propriu de 29 de magazine de desfacere in Bucuresti si imprejurimi, sustine in mod activ peste 46 de ferme de porci din Romania si detine parteneriate cu cele mai importante lanturi comerciale din tara. Pentru mai multe referite accesati www.carnedeperis.ro

Pentru echipa noastra cautam 6 Operatori Calculator in Productie seriosi, muncitori si dornici sa se alature echipei noastre.

Iti oferim:

• Mediu de lucru stabil, organizat, corect si responsabil;

• O echipa de lucru serioasa, disciplinata si puternica;

• Salariul lunar de 2.500 lei net;

• Tichete de masa (in valoare de 10 lei pe zi),

• Tichete cadou (150 de lei de Pasti si de Craciun),

• O masa calda la cantina unitatii in fiecare zi lucrata,

• Transport asigurat.

Responsabilitati

• Verifica conformitatea datelor introduse in calculator cu datele din documentele/mediile primare (stocuri, retete, materiale auxiliare).

• Preia datele de pe documentele/mediile primare si le introduce in calculator.

• Selecteaza si verifica datele inainte de a le introduce in calculator.

• Inregistreaza si prelucreaza informatii referitoare la sarjele de productie;

• Opereaza in stoc miscari de marfa si pastreaza documentele justificative legate de stocuri;

• Corecteaza erorile intalnite si le raporteaza supervizorului direct.

• Asigura buna functionare si intretinerea echipamentelor cu care lucreaza.

• Cunoaste elementele ce concura la realizarea operatiei in sine, interdependenta lor.

• Realizeaza, conform documentatiei tehnologice, lucrarile solicitate in parametrii optimi.

Se lucreaza in doua schimburi. Primul schimb in interval orar 07.00-16.00. Schimbul al doilea in interval 16.00 – 01.00. Prin rotatie saptamanala. De luni pana vineri.

Calificari si cerinte:

• Experienta la lucrul in echipa in zona de productie din domeniul alimentar - constituie un avantaj

• Competente de utilizare a tehnologiei informatice

• Cunostinte foarte bune de operare calculator

• Cunostinte de operare in sitem SAP - constituie un avantaj

• Organizare si disciplina

• Rigurozitate, atentie concentrata

• Punctualitate si seriozitate

• Studii medii sau Scoala profesionala