Operator CNC,

Bine ai venit pe pagina noastra!
Colegii nostri din Electromontaj, Fabrica si Cleme de Armaturi din Campina, au nevoie de forte noi pentru pozitia de operator CNC
Caracteristici
Domeniu activitate: Productie, logistica Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Pot aplica studenti: da
Detalii suplimentare
Buna,

Bine ai venit pe pagina noastra.

Colegii nostri din Electromontaj, Fabrica si Cleme de Armaturi din Campina, au nevoie de forte noi pentru portofoliul de proiecte in continua crestere si cauta colegi cu urmatoarele abilitati:

• Scoala profesionala/liceu/scoala postliceala
• Experienta de minim 3 ani pe un post similar
• Curs CNC

De asemenea, daca esti o persoana orientata spre rezultate cu un mod de lucru colaborativ esti cu atat mai potrivit in echipa noastra.

Ce vei face la noi?
• Aprovizionarea locului de munca cu materiale, semifabricate, SDV-uri in conformitate cu tehnologia de fabricatie
• Studiaza comenzi, pregateste masini-unealta cu comanda numerica pentru executarea lucrarii
• Prelucreaza piesele conform cerintelor
• Verifica vizual integritatea pieselor executate, a starii si aspectului suprafetelor prelucrate
• Depozitarea si expedierea piesele prelucrate
• Indeplinirea sarcinilor, activitatilor si a atributiilor specifice trasate de superiori in legatura cu activitatea pe care o desfasoara

De ce sa vii la noi?

Pentru ca aici parte de tot respectul cuvenit, intr-un mediu de lucru dinamic, cu un program flexibil (vineri este program scurt) si ai posibilitatea sa cresti profesional.
Suntem o echipa diversa, cu oameni faini, o echipa in care nu exista „eu” ci „noi”, si odata ajuns aici, esti parte din familia noastra.
Daca ai citit tot anuntul si ai ajuns pana aici, acum fa pasul final si aplica! Trimite CV-ul pe adresa de email: cariere@em.ro

Te va contacta colega noastra care recruteaza oameni faini, de la departamentul HR, cu care vei avea o discutie super placuta si de la care vei afla mai multe despre noi.

Despre noi:
Electromontaj este o companie de constructii-montaj energetice, cu sediul in Romania, cu proiecte in intreaga lume. Proiectam, construim, transformam si mentinem infrastructura pentru distributia inteligenta a energiei electrice.
Avem peste 70 de ani de experienta in infrastructura de distributie de inalta tensiune cu peste 400.000 de kilometri de linii aeriene de transport de medie si inalta tensiune. Suntem increzatori cu privire la viitor datorita celor aproximativ 2.000 de ingineri si profesionisti care au demonstrat ca excelenta este realizabila.
Grupul Electromontaj include companii care furnizeaza cabluri electrice, cleme si fitinguri, construiesc stalpi, fundatii forate, statii electrice. Avem capacitatea de a derula proiecte diferite, pe toate continentele, in acelasi timp, la cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea, avem capacitatea de a dezvolta o gama larga de proiecte de constructii in diverse industrii: energie verde, telecomunicatii, imobiliare, utilitati si infrastructura rutiera etc. Detinem o statie de testare stalpi – una dintre cele mai mari si mai moderne din lume.

Locatii Electromontaj in Romania:
Sediul Central este in Bucuresti
Sucursale in tara: Bucuresti, Bacau, Craiova, Pitesti,
Statia de Incercari Stalpi, Bucuresti
Fabrica de Stalpi Metalici Zincati, Bucuresti
Fabrica de Cleme si Armaturi, Campina

Locatii Electromontaj externe:
Sucursale: Bulgaria, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Iordania.
664 vizualizari Campina, 20 Mar, 16:30
Foto
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului
Distribuie anuntul