Muncitori calificati/ necalificati-Ploiesti

firma de reciclare cautam muncitori calificati/necalificati, program full-time, pentru munca in procesul tehnologic. Pentru mai multe detalii va rugam contactati-ne la nr de tel;

Detalii suplimentare

2 muncitori dedicati (calificat), cu dorinta de promovare si mare capacitate de munca. Nu este necesar un nivel minim de studii, importante fiind relationarea cu seful de echipa si interpretarea corecta a instructiunilor acestuia, sunt necesare abilitati tehnico-practice medii deoarece trebuie sa inteleaga procesul de productie si sa faca ajustarile necesare la cerinta sefului de echipa. Atentia distributiva, spiritul de observatie si puterea de concentrare sunt calitati foarte importante la acest nivel.

3 muncitori, pot fi si necalificati deoarece preponderenta in activitatea lor va fi munca fizica, importante fiind: constiinciozitatea, puterea de munca, un nivel de atentie si concentrare suficient pentru a observa imediat o scurgere de fluide sau zgomote suspecte si capacitatea de a le raporta celor din liniile 1 si 2.

Pentru oricare dintre niveluri, corectitudinea, responsabilitatea si cinstea sunt obligatorii, totodata autorizatia de conducere a unui stivuitor reprezinta un plus.