Manipulant marfa Parmalat (Com. Tunari)

Programul de lucru: de luni pana vineri, in 2 schimburi (o saptamana schimbul 1 de la 06:40-14:40 si o saptamana schimbul 2 de la 14:30-22:30). Se ofera transport de la Bucur Obor.
  • Domeniu de activitate: Muncitori necalificati, zilieri
  • Pot aplica studenti: da
Tunari, ieri, 12:00

Detalii suplimentare

Responsabilitati post:

- Efectuarea operatiunilor de manipulare a materiilor prime, ingredientelor, ambalajelor, produselor finite precum si a altor marfurii;

- Descarcarea materiilor prime si auxiliare;

- Depozitarea in conditii optime a materiilor prime, ambalajelor si produselor finite;

- Prepararea siropului necesar fabricarii produsului finit;

- Pregatirea si rasturnarea butoaielor in cuva de preparare; cantarirea ingredientelor; stivuirea, infolierea si inregistrarea paletilor de produs finit;

- Intocmirea bonurilor de inregistrare a produselor finite;

- Asigura transportul produsului finit si al materialelor adiacente din fabrica catre depozit;

- Mentinerea curateniei la locul de munca.

Programul de lucru este de luni pana vineri, in 2 schimburi (o saptamana schimbul 1 de la 06:40-14:40 si o saptamana schimbul 2 de la 14:30-22:30). Se ofera transport de la Bucur Obor.

Candidatul ideal:

- Studii medii, scoala profesionala sau 10 clase;

- Seriozitate si dorinta de a munci.

Ca parte a procesului de recrutare si selectie, Parmalat Romania colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2O16 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Prin acest document, Parmalat Romania S.A. informeaza persoanele vizate, ale caror date sunt colectate, asupra faptului ca sunt utilizate aceste date pentru: Identificarea competentelor profesionale care corespund cerintelor postului si demararea procesului de angajare, pentru candidatii care trec de etapa recrutarii.

Mai multe detalii despre Politica privind utilizarea datelor personale gasiti pe www.parmalat.ro