Lucrator comercial

Subway isi mareste echipa!
Esti o persoana ce se caracterizeaza prin dinamism, energie si spirit de echipa? Daca raspunsul tau este unul pozitiv atunci te asteptam cu bratele deschise sa faci parte din colectivul nostru.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: Locatie fixa Beneficii: asigurare / decont transport, tichete de masa
Detalii suplimentare
Sandwich Artist® – Lucrator Comercial
Despre tine:
Experienta si abilitati: Nu este necesara o experienta anterioara. Abilitatea de a intelege si de a pune in aplicare instructiuni scrise si/sau verbale.
Fizic: Prezenta cheie in orice zona a restaurantului atunci cand este necesar si operarea unui sistem computerizat de puncte de vanzare/casa de marcat.
Ce vei face ca Sandwich Artist®?
Sandwich Artist® intampina si serveste oaspetii, pregateste produsele, mentine standardele de siguranta alimentara si salubritate. Prezinta un serviciul exceptional pentru oaspeti, ce este o componenta majora a acestei pozitii.
Beneficii:
Pachet salarial atractiv: norma de 8 ore pe zi, flexibilitate programului de lucru, in ture de zi, noapte si weekend, in functie de nevoile tale cat si ale restaurantului in care vei lucra. Salariul va fi discutat in timpul interviului.
Masa este asigurata per tura de lucru.
University of Subway: Oferim training pentru imbunatatirea abilitatilor de comunicare si de vanzare cat si a lucrului in echipa, prepararea produselor si mentinerea sigurantei alimentare.
0753074717
503 vizite Otopeni, ieri, 16:09
Foto
Trimite CV
Anunturile utilizatorului