GastroPub Energiea cauta bucatari pe sectia rece

GastroPub Energiea cauta bucatari cu experienta pentru sectia rece. Salariu+ tichete de masa+ masa asigurata+ beneficii personal-decont transport. Pentru mai multe info tel/ email.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: Locatie fixa Pot aplica studenti: da Beneficii: asigurare / decont transport, tichete de masa
Detalii suplimentare
GastroPub Energiea cauta bucatari cu experienta pentru sectia rece. Calificarea/cursul de specializare si experienta de 1-3 ani in domeniu reprezinta un avantaj. Meniul este restrans, cu preparate nu foarte complicate, dar cumva atipice, care cer atentie si creativitate. Preparatele se schimba periodic, in functie de sezon. Ne adresam unei clientele restranse, oameni care se feresc de aglomeratia localurilor la moda.

Cine suntem noi?

Energiea – Stabiliment de informare si experiment urban este in egala masura pub si hub urban, completand cu o bucatarie contemporana bazata pe principiile gastronomiei sanatoase, cu preparate „homemade”, fara adaosuri artificiale.

Ce ne dorim de la tine?

Responsabilitati:

- Verificarea si mentinerea in parametrii agreati: materia prima, semi-preparatele, gatirea finala;

- Verificarea si mentinerea curateniei pe sectie (masa de lucru, utilaje, ustensile, etc.);

- Gustarea preparatelor pentru a avea grija ca gustul lor sa fie cel agreat. Mentinerea calitatii si montajul preparatelor;

- Se asigura ca procesul de gatire este corect si conform cu retetarul si normele in vigoare

Daca ti-am starnit interesul si te-am convins ca locul tau e la noi, atunci fii sigur ca trebuie sa ne cunoastem! Pentru mai multe informatii lasa-ne un mesaj sau contacteaza-ne la nr. de telefon 0748316252 sau pe adresa de e-mail medeea@energiea.ro.

Ce oferim?

Program:

- Se lucreaza 4 zile cu 2 zile libere;
- In ture, 9 ore/zi (8 ore + 1 ora pauza)

- Programul locatiei este:

u DUMINICA – MARTI: 12:00-23:00

u MIERCURI – SAMBATA : 12:00-00:00

Pachet salarial: Acesta este alcatuit din salariu fix + tichete de masa + masa asigurata + beneficii personal + decont transport la iesirea din tura.

Locatia noastra este situata pe strada Str. Actor Ion Brezoianu 4, Sector 5, Bucuresti.

Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem!
225 vizite Sector 5, 03 Feb, 09:40
Foto
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului