Electrician intretinere si reparatii masini-utilaj

Bine ai venit pe pagina noastra.
Colegii nostri din Electromontaj, Fabrica si Cleme de Armaturi din Campina, au nevoie de electrician intretinere si reparatii masini-utilaj.
Caracteristici
Domeniu activitate: Productie, logistica Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: mobilitate / activitate teren
Detalii suplimentare
Buna,

Bine ai venit pe pagina noastra.

Colegii nostri din Electromontaj, Fabrica si Cleme de Armaturi din Campina, au nevoie de forte noi pentru portofoliul de proiecte in continua crestere si cauta colegi cu urmatoarele abilitati:

• Scoala profesionala / liceu
• Experienta de minim 3 ani pe un post similar
• Cunostinte tehnice specifice meseriei (conform incadrarii din fisa postului – inclusiv citirea unui plan de executie)
• Capacitate organizatorica, asumarea raspunderii pentru calitatea lucrarilor executate
• Capacitatea de a lucra in echipa, obiectivitate in aprecierea efortului individual, respect fata de colegi, favorizarea la locul de munca a climatului neconflictual
• Capacitatea fizica de a raspunde la efort, respectarea programului de lucru, adaptarea la conditiile de clima
• Capacitatea de rezolvare a unor sarcini suplimentare, disponibilitatea de schimbare a locului de munca (deplasarea la lucrarile sucursalei sau in cadrul altor sucursale)
• Desfasurarea activitatii in conditiile si riscurile specificate in fisa postului (ex. lucru la inaltime, in zone cu circulatie, in apropierea tensiunii)

De asemenea, daca esti o persoana orientata spre rezultate cu un mod de lucru colaborativ esti cu atat mai potrivit in echipa noastra.

Ce vei face la noi?
• Participa la toate activitatile de reparatii si intretinere planificate in conformitate cu prescriptiile tehnice de specialitate
• Montarea echipamentului primar si a circuitelor secundare
• Executarea legaturile la pamant si in scurtcircuit in zona de lucru
• Verificarea integritatii izolatiei, ingradirilor, starii carcaselor, a instalatiilor de protectie legare la nul si/sau legare la pamant;
• Verificarea echipamentului de protectie, a schelelor de lucru
• Verificarea iluminatului pe timp de noapte in perimetrul fabricii

De ce sa vii la noi?

Pentru ca aici parte de tot respectul cuvenit, intr-un mediu de lucru dinamic si ai posibilitatea sa cresti profesional.
Suntem o echipa diversa, cu oameni faini, o echipa in care nu exista „eu” ci „noi”, si odata ajuns aici, esti parte din familia noastra.
Daca ai citit tot anuntul si ai ajuns pana aici, acum fa pasul final si aplica! Trimite CV-ul pe adresa de email: cariere@em.ro

Te va contacta colega noastra care recruteaza oameni faini, de la departamentul HR, cu care vei avea o discutie super placuta si de la care vei afla mai multe despre noi.


Despre noi:
Electromontaj este o companie de constructii-montaj energetice, cu sediul in Romania, cu proiecte in intreaga lume. Proiectam, construim, transformam si mentinem infrastructura pentru distributia inteligenta a energiei electrice.
Avem peste 70 de ani de experienta in infrastructura de distributie de inalta tensiune cu peste 400.000 de kilometri de linii aeriene de transport de medie si inalta tensiune. Suntem increzatori cu privire la viitor datorita celor aproximativ 2.000 de ingineri si profesionisti care au demonstrat ca excelenta este realizabila.
Grupul Electromontaj include companii care furnizeaza cabluri electrice, cleme si fitinguri, construiesc stalpi, fundatii forate, statii electrice. Avem capacitatea de a derula proiecte diferite, pe toate continentele, in acelasi timp, la cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea, avem capacitatea de a dezvolta o gama larga de proiecte de constructii in diverse industrii: energie verde, telecomunicatii, imobiliare, utilitati si infrastructura rutiera etc. Detinem o statie de testare stalpi – una dintre cele mai mari si mai moderne din lume.

Locatii Electromontaj in Romania:
Sediul Central este in Bucuresti
Sucursale in tara: Bucuresti, Bacau, Craiova, Pitesti,
Statia de Incercari Stalpi, Bucuresti
Fabrica de Stalpi Metalici Zincati, Bucuresti
Fabrica de Cleme si Armaturi, Campina

Locatii Electromontaj externe:
Sucursale: Bulgaria, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Iordania.
565 vizualizari Campina, 20 Mar, 16:30
Foto
Trimite CV
Vezi email
Anunturile utilizatorului
Distribuie anuntul