3.800 Lei

Electrician

se asigura interventii profil electric asupra utilajelor si echipamentelor din sectia de productie. 3 schimburi de cate 2 zile. Venit total 3.800 Ron net. Transport asigurat metrou Costin Georgian,
  • Domeniu de activitate: Constructii
  • Pot aplica studenti: nu
Sector 2, 27 iul, 08:25
913 vizite

Detalii suplimentare

Electrician Mentenanta

Suntem o companie de recrutare si selectie personal iar scopul nostru este de a oferi sprijin partenerilor nostrii in a gasi un nou membru al echipei. Compania angajatoare se ocupa cu productia de aliaje de plumb si face parte din grupul Monbat.

Ce ti se ofera:

- Un program de lucru adaptat nevoilor sectiei dar si tie.

- Pentru ca sectia functioneaza continuu se lucreaza in 3 schimburi. Pentru a nu fi foarte obositor, turele sunt de cate 2 zile. Ca atare vei lucra 2 zile tura de dimineata, 2 zile tura de dupa amiaza, 2 zile tura de noapte iar apoi te vei bucura de 2 sau 3 zile libere. In fiecare luna se va lucra un total de ore ce nu va depasi limita legala.

- Se asigura transport cu un microbuz al firmei ce pleaca de la statia de metrou Costin Georgian si tot acolo vei fi adus dupa terminarea orelor de program.

- In plus fata de salariu se ofera Bonuri de Masa si o masa completa, calda, servita in sala de mese a firmei.

- Contract de munca pe perioada nedeterminata.

- Venitul salarial NET oferit este in jur de 3800 RON (salariul fix este 3300 RON, in jur de 250 RON Bonuri de masa si se mai adauga si sporurile aferente pentru orele lucrate de noapte sau in zilele de sarbatori legale, inca 200-300 RON).

Ce asteptari au:

- Sa ai o experienta de minim 1 an pe o pozitie asemanatoare intr-o sectie de productie industriala unde ai avut in grija echipamente si utilaje de productie, tablouri de automatizari, etc.

- Daca esti si mandrul posesor ul unei diplome ce atesta specializarea ta pe profil electric, este perfect poate fi liceul sau scoala profesionala.

- Daca cei din jurul tau spun despre tine ca esti serios, muncitor si responsabil atunci esti ceea ce trebuie.

Cum va arata ziua ta de munca:

Oricat de mult ne-am stradui este clar ca este necesar sa vizitezi sectia si sa vezi cu ochii tai ce presupune munca acolo. Parerile sunt impartite intre cei care considera ca e usor si cei ce apreciaza ca e cam greu. Tu cum crezi ca e?

- Te vei alatura colegilor tai pentru a asigura mentenanta utilajelor si echipamentelor din sectia de productie (senzori, vane, motoare electrice, ventilatoare, dulapuri de automatizari, etc.)

- Te vei asigura de functionarea in parametrii a utilajelor si echipamentelor auxiliare iar daca ceva nu e in regula, vei anunta Directorul Tehnic.

- Impreuna cu Directorul Tehnic si cu colegii tai vei propune solutii optime si rapide pentru remedierea problemelor aparute.

- In orice activitate apare si neprevazutul de aceea este important sa comunici in permanenta cu inginerul din sectie.

Daca am reusit sa te convingem contacteaza-ne pentru a-ti oferi mai multe amanunte despre compania angajatoare si despre job.

Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar citirii acestiu anunt si iti dorim mult succes.

Echipa Media Market