1.500 €

Muncitori calificati in constructii

Drummond Construction Systems Ltd angajam muncitori calificati in constructii (calificare principala plus disponibilitate pentru alte lucrari necesare in santier). Montatori gipscarton; electricieni, tamplari, instalatori, etc.,
Bucuresti, 16 iul, 08:09
Urca anuntul primul in lista

Detalii suplimentare

Salariul negociabil plata la ora de munca. Se ofera salarii ca in occident dar numai la aceeasi calitate si performanta. Plata se face pe sistem American la saptamana. Ce se lucreaza de luni pana vineri/sambata dupa caz se achita miercuri saptamana urmatoare.

O saptamana de proba cu plata 1/2 + diferenta daca se face angajarea ( daca corespundeti din PDV profesional ) Nu se admite consumul de alcool, absente nemotivate, timpi morti. Se lucreaza numai la standard AWC (American Wood Council) https://www.awc.org/ si AIB (American Institute of Building & Design) http://aibd.org/ Nu faceti confuzii se plateste ca in Vest = se munceste ca in Vest. Daca aveti mentalitate de meserias care stie si face tot cu vreo cateva beri la pranz nu ne deranjati cu telefoane inutile.