5.400 Lei

Doamna interna, 2 saptamani lucreaza si 2 libera

Avem nevoie de o doamna interna (bona/ menajera), pentru casa si copii, 4 membrii: parintii si 2 copii (5,5 si 7,5 ani).
Cerinte: atributii legate de copii, menaj vila, gatit, spalat si calcat, ajuta familia la treburile gospodaresti.
Trebuie sa fie in putere, blanda, educata, nefumatoare, sanatoasa, cu bun simt, atenta la detalii si foarte harnica, capabila sa plece singura cu copii in vacante. Va rugam sa tineti cont de cerintele de mai sus inainte de a ne contacta.
2 saptamani lucreaza si 2 este libera (pleaca acasa).
Oferim: cazare (dormitor si baie separata), masa, 2700 lei/ 2 saptamani, 5400 lei/ 4 saptamani.
  • Domeniu de activitate: Bone, ingrijitoare
  • Pot aplica studenti: nu
Chitila, ieri, 17:00
1.793 vizite

Detalii suplimentare

Suntem o familie compusa din 4 membrii: 2 adulti (parintii) si 2 copii, unul de 5 ani si jumatate si unul de 7 ani si jumatate, locuim in Buftea, la casa cu curte. Avem nevoie de o doamna angajata intern, pentru atributii legate de casa si de copii. In conditii normale, copiii sunt la scoala si la gradinita pana la ora 16,00 (cel mare a fost la scoala chiar si in perioada pandemiei), iar dupa scoala mai au diverse activitati extra aprox. 1 ora. Cel mic mai are 1 an de gradinita, dupa care va fi la aceeasi scoala cu cel mare; parintii sunt la serviciu pana la ora 20,00.

Cerinte: ingrijirea copiilor plus menaj vila, gatit, spalat si calcat. Ajuta familia la treburile gospodaresti. Acasa copiii servesc micul dejun si cina, parintii doar cina. Pranzul se serveste doar in zilele in care copiii nu sunt la scoala/gradi si parintii in zile nelucratoare, cand nu sunt la serviciu. NU doarme cu copiii decat in situatii extreme, nu duce/aduce copiii de la scoala/gradinita, nu cara cumparaturile.

Disponibilitate pentru colaborare de minim 2 ani. Doamna trebuie sa fie in putere, blanda, educata, NEFUMATOARE, sanatoasa, cu bun simt, atenta la detalii si foarte harnica. capabila sa plece singura cu copii in vacante. Va rugam sa tineti cont de cerintele de mai sus inainte de a ne contacta. Va multumim pentru intelegere.

Program: 2 saptamani lucreaza si 2 saptamani este libera (pleaca acasa).

Oferim: cazare (dormitor si baie separata), masa, 2700 lei/ 2 saptamani, 5400 lei pentru 4 saptamani. Se poate cu carte de munca daca se scad darile din salariu.

Disponibilitate imediata!