Bucatar

preferabil cu experienta trattoria & delivery. Trattoria se afla pe DN1 in Saftica, dupa Aeroportul Otopeni. Verifica distanta inainte sa suni. Vezi www.saftica.ro/trattoria-arte-pasta. Garantam stabilitate si continuitate indiferent de pandemie si restrictii. Pentru cei din provincie asiguram cazare si masa.
  • Domeniu de activitate: Restaurant, hotel, alimentatie
  • Pot aplica studenti: nu
Balotesti, 07 apr, 22:17

Detalii suplimentare

Cautam un bucatar pentru a mari echipa. Acum sunt 6 oameni in echipa de bucatarie.

Trattoria Arte Pasta face parte din complexul Saftica Hotel & Resort (2 saloane de nunti , piscina publica de vara "Aqua del Mar" si Hotel Saftica.

Viziune Trattoria Pasta:

Sa fim prima optiune in mintea oamenilor din comunitate atunci cand isi doresc sa comande mancare acasa sau sa iasa la restaurant/terasa.

Misiune Trattoria Arte Pasta:

La Trattoria Arte Pasta gatim cu pasiune si placere pentru oamenii din comunitate, preparate din bucataria romaneasca si italiana, folosind ingrediente proaspete (in sezon chiar din gradina proprie de zarzavaturi)

Scurta descriere a situatiei:

Aproximativ 7-8 luni functioneaza doar Trattoria Arte Pasta si delivery pe urmatoarele zone(Balotesti, Corbeanca, Snagov, Otopeni)

Vara, activitatea bucatariei se extinde pentru terasa piscinei Aqua del Mar (iunie-august) si evenimentele organizate la Salon du Mariage (mai-octombrie)

Putem oferi cazare celor din provincie.