Bucatar sef

pentru Trattoria Arte Pasta. (pe DN1 in Saftica, la 2km de Therme). Vezi detalii pe www.saftica.ro/trattoria-arte-pasta si www.salondumariage.ro.
  • Domeniu de activitate: Restaurant, hotel, alimentatie
  • Pot aplica studenti: nu
Balotesti, 21 oct, 18:10

Detalii suplimentare

Cautam un bucatar sef bun organizator pentru a sustine Viziunea si Misiunea Trattoriei Arte Pasta (citeste mai jos), preferabil cu experienta de trattorie, caterign, meniul zilei, mancare "la oala"

Trattoria Arte Pasta face parte din complexul Saftica Hotel & Resort (2 saloane de nunti , piscina publica de vara "Aqua del Mar" si Hotel Saftica.

Viziune Trattoria Pasta:

Sa fim prima optiune in mintea oamenilor din comunitate atunci cand isi doresc sa comande mancare acasa sau sa iasa la restaurant/terasa.

Misiune Trattoria Arte Pasta:

La Trattoria Arte Pasta gatim cu pasiune si placere pentru oamenii din comunitate, preparate din bucataria romaneasca si italiana, folosind ingrediente proaspete (in sezon chiar din gradina proprie de zarzavaturi)

Scurta descriere a situatiei:

Aproximativ 7-8 luni functioneaza doar Trattoria Arte Pasta si delivery pe urmatoarele zone(Balotesti, Corbeanca, Snagov, Otopeni)

Vara, activitatea bucatariei se extinde pentru terasa piscinei Aqua del Mar (iunie-august) si evenimentele organizate la Salon du Mariage (mai-octombrie)

Putem oferi cazare celor din provincie.