2.500 Lei

Avem nevoie de oameni ca tine

Suntem doua mari restaurante in orasul Otopeni si avem nevoie de oameni ca tine sa ne formam echipa perfecta. Suntem in cautarea unor bucatari, pizzari, ajutor bucatar, ajutor pizzar, call center.

Detalii suplimentare

Restaurant La Iancu si LuckyPizza sunt cele doua mari restaurante din orasul Otopeni, bucataria noastra are nevoie de noi maini cu experienta in arta culinara si idei inovatoare, vino la un interviu si poti fi urmatorul bucatar al restaurantului nostru ! Cu sau fara experienta iti gasim un loc de munca la noi cat ai zice "pizza"! Nu ai experienta unui Pizzar? Nu-i nimic, poti fi ajutor de pizzar unde inveti meseria de pizzar si in scurt timp poti ocupa un post in domeniu! Bineinteles ca avem nevoie si de vocile minunate care sa le raspunda clientilor nostrii pofticiosi, daca nu ai experienta in Call Centre iti oferim training in cadrul firmei noastre! Ce e mai frumos decat sa inveti meserie si sa te si plateasca cineva pentru asta?!

In functie de calitatile fiecaruia si pozitia dorita salariul tau pleaca de la 1.900 lei si poate ajunge pana la 5.000 lei plus alte facilitati !