2.700 Lei

Asistent manager nefumator

asistent manager nefumator, pentru munca de birou - secretariat: telefoane, negocieri, arhivari, operare Word, cautare pe Net. Caut persoana cu handicap fizic/dizabilitati fizice, deplasabil.
  • Domeniu de activitate: Secretariat, operatori PC
  • Pot aplica studenti: nu
Sector 6, 25 nov, 13:40
1.214 vizite

Detalii suplimentare

Sarcini de munca la birou, toate in interes de serviciu: tehnoredactare Word si Excel, convorbiri si negocieri telefonice, arhivare, cautare pe Internet, comenzi si plati diverse pe Internet etc.

Caut sa angajez un ASISTENT MANAGER loial, devotat si serios, dornic sa munceasca, care sa aduca astfel plus valoare firmei si lui totodata, cu cei 7 ani de acasa, cu dorinta de angajare pe termen lung, creativ, inteligent, calm, ascultator, maleabil, discret, cu bun simt, cu chef de viata si buna dispozitie, nefumator, cu abilitati de secretariat si PC, posesor de Diploma de BAC, cu cazier curat, cu Adeverinta de la medicul de familie ca este clinic sanatos si apt de munca.

Doresc sa angajez PERSOANA CU HANDICAP FIZIC / DIZABILITATI FIZICE, dar care sa poata urca pe scari, pana la etajul 1, la birou. Imobilul NU are lift !!! In acest sens, eu beneficiez de anumite avantaje fiscale, iar dvs. aveti siguranta ca va angajez pe termen lung. Caut persoana serioasa care sa lucreze pe termen cat mai lung cu putinta. Cer doar sa se munceasca temeinic pe toata durata programului de lucru, sa se indeplineasca toate sarcinile de serviciu si ofer in schimb salariul negociat de comun acord si un mediu de lucru la birou absolut fara niciun stres.

Va fi o munca strict de birou, iar pe toata perioada orelor de lucru, se va lucra SINGUR in birou, tinand legatura telefonic sau prin videoconferinta cu managerul si cu clientii. Astfel, va fi un mediu inchis, fara relationare fizica cu colegi, dar cu avantajul de multa liniste si mediu de lucru total fara stres.

NU este necesar CERTIFICATUL VERDE la angajare, dar asta pana la noi reglemetari legale.

Ofer BONUSURI / PRIME pentru obiectivele indeplinite.

Ofer cresteri salariale in timp, pe masura ce se acumuleaza experienta si se contribuie la cresterea performantelor firmei.

Program de munca: 8.00 – 17.00, L-V, cu pauza de masa de 1 ora.

Birou de lucru fix: zona Metrou - Piata Crangasi, Etajul 1, FARA LIFT.