450 Lei

Amplificator, deck, amplituner, boxe, pickup

Vezi pagina: VINTAGE AUDIO - Casuta cu povesti
  • Categorie Audio
  • Tip Sisteme audio
  • Utilizat
Bucuresti, ieri, 16:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Amplificator, deck, amplituner, boxe, pickup,

statie de amplificare De vanzare amplitunere, boxe, pickup-uri, radio / tuner, statii de amplificare, deck-uri, incinte acustice, discuri de pickup / vinil, amplificatoare.

Absolut toate functionale.

Am foarte multe echipamente audio de calitate, insa din lipsa de timp, nu le am postate pe site. Colectia tatalui meu. Fac si anumite schimburi cu piese audio de calitate.

Liniile audio se pot vedea / asculta in zona Lacul Tei, vis a vis de Parcul Circului. Trimit si in tara ambalat cu grija si accept deschiderea coletului la livrare, pentru a nu exista suspiciuni.

Astept la mine doar oameni seriosi, care vor ceva vechi dar de calitate (nu chinezarii din plastic) si care sunt cu adevarat interesati sa cumpere. Pretul afisat este unul empiric si se discuta la fata locului, in functie de fiecare aparat in parte.

Cer si ofer seriozitate.

Calinescu Valentin

Amplituner, amplitunere, boxe, bass, incinte acustice, pickup, pickap, picap, picup, vinil, placi pick-up radio, discuri, tuner, statie de amplificare, amplificator, deck, casetofon, bass pe compresie, bass reflex.