849 Lei

Amplificator audio multiroom Tibo Bond 4, bluetooth, wi-fi, receiver

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, azi, 05:30

Descriere anunt

Amplificator audio multiroom Tibo Bond 4, bluetooth, wi-fi, receiver

Receiver wi-fi multiroom

Amplificator audio cu internet Radio Receiver Wireless Tibo Bond 4, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, Smart Receiver. Cu ajutorul TIBO Bond 4 iti poti transforma boxele pasive intr-un Hi-Fi wirelesss inteligent ce reda muzica. 

Caracteristici:

2x25W RMS

Receiver muzical multiroom wireless sau Wi-Fi LAN si Bluetooth;

Transforma boxele pasive intr-un sistem muzical digital;

Redare Wi-Fi High Resolution;

Controlat prin aplicatia TIBO;

Intrare si iesire Line;

Cu acest mic amplificator iti poti transforma boxele pasive, facandu-le capabile de a reda muzica wireless high resolution. Conecteaza Bond 4 la reteaua Wi-Fi, descarca aplicatia gratuita TIBO pe telefon sau pe tableta si poti incepe. Poti reda si prin Bluetooth.

Boxe de raft, de podea, de exterior, integrate in tavan sau in perete. Bond 4 amplifica toate boxele pe care le ai si pe care le iubesti. Pentru un sistem de exterior, Bond 4 poate fi conectat cu boxe pentru terasa sau piscina. Odata ce esti conectat, poti reda orice piesa de pe telefonul mobil sau de pe tableta sau poti reda de pe serviciile de redare precum Spotify, TIDAL, Napster, Tunein, etc.

Compatibil TIBO multi-room

Bond 4 este, de asemenea, compatibil cu TIBO multi-room, sistemul multi-play. Adauga alte produse TIBO compatibile precum modelele Vogue, Sphere si Choros Tap si iti poti construi astfel un sistem multi-room complet.

Amplificator audio multiroom cu control prin aplicatia TIBO

Prin aplicatia TIBO nu controlezi numai functiile de baza ale streamer-ului, dar poti reda si audio separat pe dispozitive TIBO diferite (compatibile). De exemplu, poti reda de pe Spotify la tine in dormitor si de pe TIDAL in bucatarie. TIBO Bond 4 suporta redarea audio de pe telefoane inteligente, tablete, PC, serverele NAS autorizate DLNA sau de pe serviciile tale preferate de muzica prin reteaua Wi-Fi. Poti controla tot sistemul din acelasi loc. Aplicatia TIBO iti transforma dispozitivul inteligent intr-o telecomanda.

Bond iti permite sa te bucuri de muzica oriunde. Sincronizeaza muzica in toata casa sau reda piese diferite in fiecare incapere de pe telefonul inteligent, tableta sau PC.

Specificatii:

TIBO Bond 4 suporta redarea audio de pe telefon, tableta, PC, servele NAS autorizate DLNA sau de pe serviciile muzicale preferate prin reteaua Wi-Fi. Controleaza totul dintr-un singur loc. Aplicatia TIBO iti transforma dispozitivul inteligent intr-o telecomanda.

Bond iti permite sa te bucuri de muzica oriunde. Sincronizeaza muzica in toata casa sau reda piese diferite in fiecare incapere de pe telefonul inteligent, tableta sau PC.

Link catre producator.

Inapoi la categoria Sisteme Audio HI-Fi

Vezi toate produsele din categoria Amplificatoare Hi-Fi

Inapoi la categoria Sisteme Audio Multiroom