Alege programul de curs oferit de Global Learning!

Vezi pagina: Global Learning
  • Categorie: Meditatii
  • Engleza
  • Germana
Bucuresti, ieri, 11:45
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Alege programul de curs oferit de Global Learning!

cauti cursuri de limba engleza sau de limba germana in Bucuresti? Ai ajuns exact unde trebuia! www.global-learning.ro Ofera cursuri (lectii) pentru copii, elevi si adult! Inscrie-te acum!

Detalii suplimentare

Cine suntem noi? Cum va putem ajuta?

Descopera cateva detalii despre noi si despre cursurile noastre de engleza si germana in randurile ce urmeaza

Programul „Educatia – Pasaportul pentru o viata mai buna” isi propune sa sprijine copiii, elevii ai adultii care doresc initierea in limbile engleza si germana.

Limba si cultura unui popor au o importanta speciala in intelegerea modului sau de viata, in facilitarea comunicarii intre persoane, in stabilirea de contacte si prietenii peste granite, in lucrul eficient cu acestia.

Astfel, in cadrul acestui program, invatarea limbilor straine se va realiza in acelasi timp cu asimilarea particularitatilor de cultura.

Pentru copii, povestile, cantecele, teatrul si filmul vor servi drept baza pentru studiu serios.

Pentru adulti se pot forma grupe separate in functie de domeniul in care se doreste sa se lucreze, de exemplu economic sau medical (pentru studentii, absolventii si angajatii care isi doresc initierea si aprofundarea limbii engleze sau germane pentru studii, specializari sau munca in institutiile din spatiul de limba germana si engleza).

Contactati-ne pentru informatii suplimentare

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: 0723642817

Adresa: Str. Ion G. Racoteanu 7A, Sector 3, Bucuresti