580 Lei

AKG K245, Casti Audio

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 21:30

Descriere anunt

AKG K245, Casti Audio

AKG K245 au fost concepute pentru a va oferi un sunet transparent, articulat si natural; aceste casti sunt potrivite pentru a fi utilizate in aplicatiile de studio. Castile ofera difuzoare de 50 mm pentru a oferi atat o extensie a frecventeleor joase, cat si reproducerea detaliata a basului, oferind un raspuns articulat la capatul inferior.

AKG este cunoscut pentru durabilitatea castilor sale - si aceasta pereche are scopul de a furniza aceeasi constructie de durata. S-au folosit teste de stres intensiv ale driverului, teste de cadere si multe altele, pentru a va asigura ca aceste casti vor sta la dispozitia studioului oricand aveti nevoie. Multe componente critice sunt fabricate din metal - inclusiv balama. In plus, cablul este inlocuibil, prelungind in continuare durata de viata a acestor casti.

Cu balamaua cu trei axe, AKG K245 poate fi usor pliat si transportat in spatii mici. Designul minimizeaza expunerea la care vine de la stilul de viata mobil al muzicienilor, producatorilor si inginerilor audio. AKG K245 ofera o banda de sustinere autoportanta si o balama in trei axe pentru a va oferi o potrivire extrem de confortabila.

Specificatii casti audio AKG 245:

Casti studiu

Driver HF: 2\" / 50 mm

Design Over-Ear (Circumaural)

Stil Cupa Open-Back

Frecventa raspuns: 15 Hz - 25 kHz

Sensibilitate: 109 dB

Impedanta: 32 Ohmi

Pliabila

Conector audio 1/4\" (6.3 mm)

Cablu detasabil

Greutate: 295 g