6.949 Lei

Adam Audio S2V, Monitor Activ

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 23:25

Descriere anunt

Adam Audio S2V, Monitor Activ

Adam Audio S2V este un monitor clasic, activ, pe doua cai, construit pentru a fi utilizat in control room-uri de dimensiuni mici sau medii. Cu un raspuns al frecventelor balansat si precis si imagine ascutita, Adamn Audio S2V permite utilizatorilor sa deosebeasca pana si cele mai mici subtilitati sonore.

Driverul bass de 7 inch, construit de la zero pentru seria S, acopera frecventele de la 35 Hz la 3 kHz. Livreaza un sunet cu frecvente joase lipsite de distorsiuni si foarte dinamic. Tweeterul retusat cu grija S-ART, realizat de mana in fabrica Adam Audio din Berlin, functioneaza fara efort in tandem cu waveguide-ul HPS. Ofera o imagine precisa cu un sweet spot generos proportionat.

Adam Audio S2V impresioneaza si prin dimensiunile compacte avand in vedere puterea. Amplificatorul din clasa D de 300 W da viata wooferului. In timp ce un amplificator din clasa A/B de 50 W se ocupa de tweeterul S-ART. Impreuna produc un SPL de pana la 120 dB pe pereche.

DSP-ul personalizat din seria S optimizeaza crossoverele boxelor pentru a da nastere unor raspunsuri liniare pentru intreaga banda. In acelasi mod ofera egalizare pentru utilizator si functii de in-room voicing si in-room tuning. DSP-ul se mai ocupa si de protectia driver-ului pentru frecvente inalte. Ele proceseaza semnalele de la intrarile digitale AES3. In timp va facilita optiuni variate de expansiune. Update-urile de software pot fi facute cu usurinta prin portul USB. El permite utilizatorilor sa conecteze computerele si sa controleze functiile DSP ale boxelor prin software-ul adecvat.

Avand o frecventa de raspuns plina de acuratete si in acelasi timp balansata. Adam Audio S2V permite utilizatorilor sa evidentieze chiar si cele mai subtile detalii audio, fiind alegerea ideala in cele mai solicitante medii de studio.

Specificatii monitor activ Adam Audio S2V:

Panou: lateral

Frecventa de raspuns: 35 Hz - 50 kHz

THD > 100 Hz: ?0.4 %

SPL maxim / pereche la 1m: >120 dB

Frecventa crossover: 3 kHz

Include: cablu de alimentare, manual

Dimensiuni: 34.6 x 22.2 x 33.8 cm

Greutate: 11 kg

Manual