205 Lei

7-Keto Dhea 50 mg 60 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 13:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

7-Keto Dhea 50 mg 60 Capsule

Studiile sugereaza ca 7-Keto® poate:

• Arzator de grasimi

• Regleaza nivelul de zahar din sange

• Lupta impotriva oboselii si creste energia

• Impiedica aparitia de riduri pe piele si evita pierderea musculaturii

• Combate reactiile alergice, tulburarile autoimune si a astmului, precum si imbunatatirea catalazei hepatice.

Ce este 7-Keto®?

7-Keto® DHEA este o forma naturala de DHEA. Acesta este un metabolizator versatil, patentat de DHEA, care ofera suport metabolic, imunitar si de imbunatatire a memoriei fara a se transforma in hormoni sexuali de testosteron sau estrogen.

Cercetarile sugereaza ca 7-Keto® este avantajos in lupta impotriva anumitor boli, inclusiv a problemelor legate de inima, a diabetului, a bolii Alzheimer, a bolii Parkinson si a Lupusului. Un studiu al Universitatii din Tennessee a constatat ca DHEA a crescut sensibilitatea la insulina la femeile aflate in postmenopauza, sugerand ca poate ajuta la protejarea impotriva diabetului non-insulino-dependent. Prin urmare, ajuta la reglarea nivelului zaharului din sange. Este de asemenea cunoscuta promovarea ciclului inutil si cresterea activitatii tiroidei. Unul dintre cele mai cunoscute beneficii ale 7-Keto® este rolul sau in intarirea sistemului imunitar. Alte cercetari sugereaza ca 7-Keto® este un potentiator puternic al memoriei.

De ce sa administrati 7-Keto®?

Suport cardiovascular: cunoscut pentru beneficiile functiei cardiovasculare, 7-Keto® imbunatateste masa corporala slaba prin reducerea cortizolului, a unui hormon de stres care este un agent catabolic suprimant imunitar si a ratelor de crestere a testosteronului la cortizol. De asemenea, poate imbunatati termogeneza. Universitatea din California de Sud a efectuat un studiul de la San Diego care a aratat ca persoanele care au folosit zilnic 100 mg DHEA timp de sase luni au pierdut grasime si au castigat mai multa masa musculara (au crescut muschii).

Anti-imbatranire: proprietatile anti-imbatranire ajuta oamenii sa fie tineri biologic, recastigand astfel vitalitatea tinereasca si oferind un sentiment de bunastare. Un studiu efectuat de Colegiul American de Medici pe o perioada de opt saptamani a aratat o pierdere semnificativa de grasime corporala si greutate. Din cei treizeci de adulti supraponderali testati, 15 au primit 100 mg de 7-Keto® de doua ori pe zi. Celelalte 15 au primit un placebo corespunzator. Toti subiectii se desfasoara de trei ori pe saptamana timp de 60 de minute, desfasurand activitati de antrenament in aerob si anaerob. Testele de compozitie corporala la intervale de patru saptamani si opt saptamani au aratat ca cei care si-au exercitat in timpul tratamentului cu 7-Keto® au observat o reducere a grasimii corporale de 1,8%. Ceilalti au pierdut 57% grasime corporala. Niciunul dintre subiecti nu a prezentat efecte secundare.

Prospect 7-KETO DHEA:

Portie de servire: 1 capsula vegetariana

Portii pe container: 60

Compozitie pe servire:

• 7-Keto (3-acetil-7-oxo-dehidroepiandrosterona) 50 mg

Alte ingrediente: faina de orez, capsula HPMC, stearat de magneziu.

7-Keto® este o marca comerciala a InterHealth N.I.

7-Keto® 7-oxo-dehidroepiandrosteron-3p-acetat (brevetul US 7,199,116)