Ansambluri rezidentiale|Regimentului Residence 39-43
Regimentului Residence 39-43
Bucuresti| apartamente
Descriere
Regimentului Residence 39-43 – Conditii de lux intr-o atmosfera de poveste

Aflat intr-una dintre cele mai exclusiviste zone din Nordul capitalei, Regimentului Residence este amplasat intr-o locatie de vis, la doar cateva minute de padurea Baneasa, dar si de lacul Baneasa, locatie in care orice persoana indragostita de natura se va simti acasa.

Imobilul nostru este unul extrem de cochet si pune la dispozitie 6 apartamente ideal pozitionate si aranjate, extrem de confortabile, spatioase si luminoase. Situat pe Drumul Regimentului, la doar cativa pasi de padurea Baneasa, blocul nostru dispune de lift, iar fiecare apartament vine la pachet cu loc de parcare. Si pentru ca stim cat de important este confortul dumneavoastra, finisajele fiecarui apartament vor fi de lux si la cele mai inalte standarde.

Regimentului Residence 39-43 este amplasat pe un teren cu o suprafata totala de aproximativ 631 mp, va avea regimul de inaltime P+2E+M si sunt 6 apartamente in total. Toate apartamentele sunt decomandate. Imobilul aduce pe piata un mix de apartamente noi cu 2, 3 si 4 camere, a caror suprafata construita variaza intre 85 mp si 238 mp, apartamentul de la parter beneficiind de gradina proprie generoasa de 80 mp, apartamentul de la ultimul nivel ofera o priveliste spectaculoasa asupra padurii.

Finisaje

Finisajele se ridica la nivelul investitiilor, intreg imobilul si apartamentele beneficiind de acest gen de operatii finale de cea mai inalta calitate. Materialele de constructie folosite sunt dintre cele mai noi si performante si au rolul nobil de a asigura confortul si senzatia de relaxare necesare dupa o zi agitata.
- Obiectele sanitare, gresia si faianta vor fi asigurate de mari producatori pentru care calitatea vine pe primul loc.
- Parchetul este triplustratificat, detaliu ideal pentru familiile care au copii mici, animale de companie sau pentru cei care obisnuiesc sa organizeze des petreceri in propriul apartament.
- Usile noastre va sunt deschise si sunt usi de cea mai buna calitate! Acestea vor purta semnatura celui mai important producator de acest gen.
- Geamuri tripan cu tamplarie PVC 6 camere
- Centrala termica in condensatie
- Lift

Detalii Tehnice

Imobil locuinte colective P+2E+M, Drumul Regimentului 39-43, sector 1, Bucuresti

Forma in plan a cladirii este usor trapezoidala, inaltimile pe nivel sunt de 3.10 m, variabila la mansarda. Sistemul structural al cladirii este alcatuit din pereti structurali din beton armat in acceptiunea codului P100-1/2013. Mansarda este alcatuita cu sarpanta mixta lemn otel.

Planseele sunt realizate din placi de beton armat continue care reazema direct pe grinzi si pe pereti. Sistemul de fundatii proiectat este alcatuit din fundatii continue dezvoltate pe doua dare.

vezi descrierea detaliata
Galerie foto (24)

Oferte (0)