Ansambluri rezidentiale 1 Mai Domenii

3 camere 4 camere
Zona: 1 Mai-Domenii 
1 ansamblu
Arcadia Apartments Domenii
București, 1 Mai-Domenii
2021, 2023
3 cam., 4 cam.
179.750 € - 408.170 €

Descopera oferta de apartamente noi din zona 1 Mai - Domenii aflate in complexe rezidentiale ce iti ofera tot confortul necesar pentru tine si familia ta!

Daca esti in cautare de ansambluri rezidentiale in zona 1 Mai - Domenii, aici vei gasi o oferta variata de apartamente noi de vanzare oferite de dezvoltatori imobiliari de top. Pentru fiecare complex rezidential poti vedea informatii utile precum:

  • localizarea exacta pe harta a acestuia
  • descrierea, data finalizarii complexului rezidential din cartierul 1 Mai - Domenii si preturile oferite de dezvoltatorul imobilar
  • facilitatile din incinta ansamblului rezidential: locuri de joaca, spatii verzi, paza, sala fitness, piscina, etc.
  • utilitatile existente: canalizare, electricitate, gaze, apa
  • accesul / distanta pana la mijloacele de transport in comun si punctele de interes din proximitate (restaurante, scoli, gradinite, supermarket, spital, etc.)

Gaseste usor ultimele oferte de apartamente noi 1 Mai Domenii, compara proiectele imobiliare existente, obtine cel mai bun pret!

Pentru a gasi mai usor anunturile cu apartamente noi 1 Mai Domenii care te intereseaza, poti filtra rezultatele in functie de numarul de camere ale apartamentului dorit si anul de finalizare al proiectului rezidential.