Ale City Construct - Amenajari moderne Bucuresti

Executie constructii case

EXECUTIE CONSTRUCTII CASE&VILE
Construim la cerinta beneficiarului orice tip de imobil cu predare la cheie sau la rosu si încercam sa acoperim o plaja larga de servicii pentru ca dumneavoastra sa nu aveti grija conducerii, aprovizionarii, coordinarii, executie si controlului unui santier acestea fiind facute preponderent de catre echipa noastra.

Singurele griji pe care dumneavoastra o sa le aveti o sa fie ce culoare sa aiba peretii, ce model de faianta sa fie în bucatarie sau ce culoare sa aiba parchetul.

De restul ne ocupam noi.

-asiguram toate cofrajele, scule si unelte, elemente de deservire a santierului s.a.m.d necesare executiei constructiei beneficiarul nefiind nevoit sa investeasca absolut nimic în aceasta privinta.

-colaboram cu alti ingineri specializati pe mai multe domenii de activitate din acest domeniu si putem asigura si partea de proiectare, ofertare, întocmire a proiectul tehnic în vederea obtinerii autorizatiei de construire.

– din momentul în care începe colaborarea se asigura pe toata durata proiectului consultanta în vederea întocmirii documentatiei aferente imobilului, consultanta in vederea achizitiei de materiale necesare (cantitati, producator, logistica, termeni de livrare), consultanta în vederea optimizarii proiectului daca deja exista.

– încercam sa ne punem la dispozitie toate cunostintele pentru a oferi un nivel ridicat de calitate, confort, durabilitate, eliminarea anumitor vicii ale constructiilor ce pot aparea în executie si livrarea unor imobile ce nu prezinta probleme în perioada de exploatare.

– echipa noastra poate lucra fara probleme independent dar pentru asigurarea unei executii de top vor fi supravegheatia permanent. Încercam totodata sa optimizam, sa gândim si sa programam fiecare etapa pentru a nu exista timpi morti, dificultati cu livrarea, timpi de asteptare s.a.m.d. si pentru a putea respectata termenii de predare stabiliti anterior.

-nu executam niciun imobil fara a avea în prealabil un proiect tehnic, niste timpi de pregatire a santierului si o programare atenta a acestuia.

Având în vedere totalitatea serviciilor oferite precum si calitatea si seriozitatea cu care sunt realizate si preturile noastre sunt pe masura.

Daca v-am trezit interesul, aveti întrebari si doriti o colaborare nu ezitati sa ne contactati.

Galerie foto
  • ...