Artistic Events Production, Organizari divertisment evenimente - Bucuresti

Evenimente speciale

Nu mai ai idei? Vrei sa creezi un moment memorabil si unic in cadrul evenimentului tau? Echipa noastra iti pune la dispozitie momente artistice personalizate in functie de tematica evenimentului care aduc un surplus de noutate si inovatie. Alege din gama noastra de momente artistice inedite oferite la standarde inalte de calitate.

  • Living Table-urile: sunt personaje costumate, incadrate de un blat rotund pe care se aranjeaza diverse preparate culinare sau bauturi pentru a fi servite invitatilor. Se potrivesc pentru un moment de welcome memorabil.
  • Servirea oaspetilor realizata de artisti agatati de candelabru vor crea cu siguranta senzationalul in cadrul evenimentului.
  • Momentele acrobatice realizate in bazin cu apa vor capta cu siguranta atentia invitatilor.
  • Animatia in pahar de Martiny imbinata cu dansul acrobatic este de departea cel mai potrivit moment artistic in randul petrecerilor private.

Toate acestea si multe alte momente artistice se pot personaliza in functie de evenimentul pe care il organizezi: gala, receptie, dineu, nunta, lansare de produs, petrecere corporate sau petreceri private si tematice.

Galerie foto
  • ...