Master Service Bucuresti - Reparatii masini de spalat

Marci masini de spalat acceptate

Service masini de spalat utilat modern.

Atelierul nostru este echipat complet, modernizat si dotat cu aparatura de ultima generatie, astfel, reparatiile masinilor de spalat vor decurge foarte lejer. Tehnicienii si electronistii nostri pot depista si solutiona orice problema.

Nu exista mistere; in cei peste 10 ani de activitate am intalnit majoritatea defectelor ce duc la nefunctionarea masinii de spalat. In caz ca sesizati nereguli la masina dumneavoastra de spalat, va invitam sa consultati pagina de Defectiuni si Sfaturi utile iar daca dupa consultarea acesteia sunteti inca nelamuriti, puteti sa ne apelati si un specialist va va oferi detalii complete.

Master Service isi respecta clientii si aceasta mentalitatea ne-a ajutat sa ramanem in fata. Cu aproximativ 3000 de clienti multumiti anual, ne putem mandri cu serviciile noastre de calitate. Pentru fiecare reparatie, Master Service ofera garantie intre 6 si 24 de luni.

Marci masini de spalat acceptate: Beko, Bosch, Hoover, Arctic, Indesit, Meister, Electrolux, Ignis, Samsung, Ariston, Zanussi, LG, Daewoo, Iberna, Technolux, Ardo, Philco, Siltal, Smeg, Franke, Candy, Miele, Candy,Whirlpool, Siemens, Gorenje dar si alte marci mai putin cunoscute. Nu conteaza marca masinii de spalat, pentru noi exista doar o singura marca si anume, masina de spalat.

Reparam orice tip de masina de spalat automata, de rufe sau vase. Ne puteti contacta oricand sau puteti sa va programati online folosind formularul din pagina Programare. MasterService – un service cu personalitate.

Galerie foto
  • ...