Master Service Bucuresti - Reparatii masini de spalat

Service masini de spalat

Specialisti in reparatii masini de spalat

Service masini de spalat Bucuresti. Am oferit serviciile noastre unei multimi numeroase de clienti. Am lucrat in zone precum Militari, 13 Septembrie, Berceni, Balta Alba, Baneasa, Colentina, Cotroceni, Crangasi.

Service masini de spalat Bucuresti

Am reparat diferite modele de masini de spalat in Dorobanti, Dristor, Drumul Taberei, Ferentari, Ghencea, Gara de Nord, Rahova, Giulesti, Lipscani, Muncii, in Obor, Pantelimon, Piata Romana, Piata Universitatii si Pipera. Avem nenumarati clienti in Timpuri noi, Titan, Tineretului, Unirii, Vitan, Vacaresti si lista poate continua.

In toate zonele si cartierele prin care am lucrat am lasat in urma o masina de spalat perfect functionala. Dar si un client satisfacut pe deplin de serviciile oferite. Detinand un intreg arsenal de scule si aparatura specifica testarii pe loc a defectiunilor si fiind la curent cu toate noutatile din domeniu, echipa noastra se mandreste cu tehnicieni priceputi in sesizarea imediata a problemelor prezentate de masina de spalat.

Pentru defectiuni ce nu pot fi reparate direct la domiciliul clientului, tehnicienii se vor consulta cu proprietarul masinii si vor decide, pe baza acordului clientului, sa trimita masina de spalat la service pentru a fi scapata de toate cauzele problemelor.

Transport si constatare a defectiunilor gratuite.

Nu ne sta in fire sa percepem anumite taxe pentru defectiuni ce nu exista sau pentru simpla deplasare si constatare a problemelor. Pentru noi, Master Service, aceste activitati simple sunt insignifiante. Ne place sa lucram pentru orice plata, asa am fost de la inceput. Stim cu totii ce inseamna o persoana serioasa.

Ei bine, am decis sa fim o firma serioasa: punctuali, muncitori, eficienti, perseverenti, sociabili, deschisi fata de clienti si profesionisti. Ne prezentam, diagnosticam, constatam cauzele problemelor si ne apucam de reparat. Sa repari o masina de spalat poate suna simplu dar, este o activitate extrem de greoaie ce necesita multa pricepere si iscusinta. In peste 10 ani de experienta ne-am lovit de majoritatea problemelor ce ar putea sa apara la o electrocasnica si putem garanta ca pentru noi nu exista un punct mort.

 

Reparatii masini de spalat garantat

Cand vine vorba de reparatii masini de spalat Bucuresti, ar trebui sa stiti ca exista numeroase service-uri ce se ocupa cu astfel de lucruri, dar cate dintre aceste ateliere va trateaza cu respectul cuvenit si va ofera detaliile complete despre datele problemei si cate va indruma spre decizia corecta ?

Echipa noastra detine un atelier complet echipat pentru a raspunde tuturor problemelor. Suntem un service masini de spalat autorizat ultra-modern ce se evidentiaza prin eficienta si perspicacitatea dovedite in reparatiile masinilor de spalat.

In cazul in care un alt service va recomanda sa scapati de masina de spalat pentru ca este buna doar pentru piese, noi, Master Service, service reparatii masini de spalat indesit, va propunem sa nu renuntati si sa ne contactati pentru diagnosticare si incercare de remediere a problemelor.

Piese si componente pentru reparatii masini de spalat

In atelierul nostru exista un mic spatiu de depozitare destinat pieselor pentru masini de spalat. Suntem complet echipati pentru a remedia si a inlocui totalitatea pieselor ce compun o masina de spalat.

Fie ca este vorba de cureaua de transmisie, de un capac, de amortizoare, de balamale, curele, filtru de scame, de fulii, de garnituri pentru hublou sau hubloul in sine, noi le detinem deja pe stoc.

Dispunem de rulmenti, pompe de evacuare, rezistente, inchizatoare, zbat, termostate si sonde, condensatoare, carbuni, cruci tampuri sau electrovalve. Suntem primul service masini spalat specializat din Bucuresti. Si da, noi detinem cea mai variata gama de componente pentru masinile de spalat.

Galerie foto
  • ...