AvizEnergetic.ro Certificate de Performanta Energetica Bucuresti

Cum obtin un Certificat de Performanta Energetica

ATENTIONARE: Auditorul energetic este obligat conform legii sa faca o vizita la locuinta care trebuie certificata energetic! Nu acceptati sa platiti un pret mai mic pentru un certificat energetic facut prin telefon, care poate fi oricand contestat si eventual anulat! Cum obtin un Certificat de Performanta Energetica de pe www.avizenergetic.roIn aceasta pagina se gaseste un calculator de pret pentru un certificat de performanta energetica; Introduceti suprafata utila (in metri patrati) a locuintei, in casuta special definita pentru aceasta operatiune.

 

Pentru cladiri, va rugam sa ne contactati la telefoanele: 0724 202 411 sau 021 610 49 49Alegeti varianta de aviz energetic dorita : CERTIFICAT ENERGETIC IEFTIN sau CERTIFICAT ENERGETIC RAPID. Stabiliti pretul pentru CERTIFICATUL ENERGETIC, utilizind calculatorul de pret din pagina "Home" sau contactandu-ne la telefoanele: 0724 202 411 sau 021 610 49 49Fixati o intalnire pentru vizitarea locuintei ( aceasta vizita este obligatorie conform legii!).

 

In cadrul acestei vizite se semneaza un contract tip, de prestari servicii consultanta, se inmaneaza auditorului documentatia necesara si se achita o taxa drept garantie pentru executarea lucrarilor necesare pentru obtinerea certificatului energetic; La data convenita cu dumneavoastra, se elibereaza CERTIFICATUL ENERGETIC si se efectueaza restul de plata asa cum a fost agreat la semnarea contractului. In cazul in care plata s-a facut integral la lansarea comenzii, livrarea Certificatului Energetic se face gratuit la sediul sau adresa indicate de client. Auditor energetic autorizat 

Galerie foto
  • ...