DeRenovat.ro – specialiști în renovări

POȚI APELA ACUM LA FIRMA NOASTRĂ PENTRU

Orice tip de renovări apartamente | case | zugrăvit București

AU AVUT ÎNCREDERE ÎN NOI

parteneri derenovat
parteneri derenovat
parteneri derenovat
parteneri derenovat
renovări apartamente | case | zugrăvit București

Garanție 24 de luni

CU MATERIALE DE CALITATE

Bine ați venit pe pagina noastră! Suntem o firmă de servicii cu o experiență bogată în renovări apartamente și zugrăveli interioare. Abordăm fiecare lucrare cu o deosebită seriozitate, motiv pentru care clienții noștri sunt întotdeauna încântați de rezultate, iar noi suntem mândri de fiecare lucrare în parte, pentru că ceea ce rămâne în urma noastră ne reprezintă ca profesioniști.

Echipa noastră de zugravi este alcătuită din meseriași cu experiență, atenți la detalii și sârguincioși. Într-un cuvânt, perfecționiști. Chiar dacă nu vom lăsa niciun aspect nerezolvat în urma noastră, termenul limită de finalizare a lucrării nu va fi încălcat din acest motiv, pentru că știm cât de importantă este planificarea inițială în cazul tuturor proiectelor de acest gen. Durata lucrării este stabilită de comun acord, atât în funcție de timpul pe care îl aveți dumneavoastră la dispoziție, cât și în funcție de disponibilitatea echipei noastre.

renovări apartamente | case | zugrăvit București

Răspuns în 24 de ore

LA CERERE OFERTĂ

Deși suntem o firmă de zugrăvit din București cu experiență în renovări apartament, putem executa lucrări și în cazul spațiilor comerciale, spațiilor de birouri sau caselor cu unul sau mai multe etaje. De altfel, portofoliul nostru cuprinde o diversitate mare de spații renovate, motiv pentru care putem aborda orice proiect. Componența echipei și experiența membrilor ei ne obligă să fim încrezători în fața oricărei lucrări, iar rezultatele și reacțiile clienților de la lucrările anterioare confirmă calitatea serviciilor noastre.

Pentru că punem accent pe un excelent raport calitate-preț, zugrăvit la costuri accesibile și renovări apartament în timp record, reușim să ne păstrăm imaginea de firmă de zugrăvit profesionistă, care nu face niciodată rabat la calitate, folosind, de comun acord cu clientul, cele mai potrivite materiale și toate cunoștințele dobândite de meseriașii noștri de-a lungul anilor.

Deviza noastră este „Meseriași la dispoziția dumneavoastră”, iar acest lucru îl veți simți atât în timpul lucrării prin lipsa de disconfort pentru dumneavoastră, cât și după terminarea proiectului, când spațiul renovat va arăta ca nou.

EȘTI INDECIS?

Clienții noștri au cuvântul

Lucrare majoră fără cusur!

„DeRenovat.ro – o echipă ce a finalizat cu succes un proiect de amploare, un bloc cu 23 de apartamente, într-un timp optim și cu rezultate excelente în ceea ce privește calitatea.”
Florin Poștoacă (North Point)

Foarte receptivi și flexibili!

„Băieții de la DeRenovat.ro (Master Construct Design) m-au surprins plăcut. Au reușit să ducă la bun sfârșit în termen și calitativ proiectul nostru. Iar raportul preț-calitate mi s-a părut foarte bun!”
Alexandra Bunda (Sanitavet)

Recomandăm mai departe!

„Echipa DeRenovat.ro am descoperit-o în urma recomandărilor primite din partea arhitectei noastre. A fost o alegere extraordinară, deoarece aceasta firmă execută servicii de calitate într-un timp optim.”
Adrian Iurcenco (Speed Vet)

Excelent!

„Mulțumim domnului Marius Doroftei pentru promtitudinea și seriozitatea cu care ne-a servit și pentru calitatea lucrării.”
Adriana Gâtej

Un partener de încredere!

„O echipă responsabilă, coordonată de un om responsabil! Felicitări DeRenovat.ro, cu siguranță vom mai colabora pe viitor!”
Mircea Caleșu (Pirifan)

Voi apela mereu la ei!

„O echipă foarte organizată și profesionistă, sunt foarte mulțumită de serviciile prestate de către aceștia!”
Oana Militaru

AI O URGENȚĂ?

Te putem ajuta rapid!