Tractari auto Bucuresti. Transport utilaje

Preturi tractari auto Cris Power Logistic SRL Bucuresti va ofera servicii complete de tractari auto, tractari camioane si transport utilaje de constructii, agricole si echipamente industriale, precum si asistenta rutiera:

  • autovehicule noi, autovehicule neinmatriculate etc.;
  • autovehicule defecte sau avariate:
  • tractare autovehicule la RAR, ITP, dezmembrari auto, programul „Rabla” etc.;
  • tractari auto pe autostrada;
  • transportarea autoturismelor si autoutilitarelor din Grecia, Bulgaria si Turcia.

Avem 8 autospeciale complet echipate si dotate pentru serviciile de remorcari auto.

Nou! Detinem o autospeciala de tractari special conceputa pentru zone greu accesibile: parcari subterane, spatii restranse etc.

Preturi tractari auto si transport utilaje

Preturi tractari auto Bucuresti

Pretul pentru tractare auto (platforma auto) in Bucuresti porneste de la 180 lei (oferta supusa unor termene si conditii, valabil pentru auto cu masa totala mai mica de 1000 kg si cu o programare in prealabil).

Tabelul urmator prezinta tarifele companiei noastre pentru serviciile de tractari autovehicule, in functie de masa vehiculului.

  1. Preturi tractari auto pentru autoturisme cu masa intre 800-2000 kg, in functie de masa vehiculului:
  • 800-1000 kg: 180 lei;
  • 1000-1500 kg: 200 lei;
  • 1500-2000 kg: 250 lei.

2. Preturi tractari auto pentru SUV-uri si autoutilitare cu masa intre 2000 si 3500 kg, in functie de masa masinii:

  • 2000-3000 kg: 300 lei;
  • 3000-3500 kg: 350 lei.

Aceste preturi se pot modifica in functie de conditii (vezi mai jos subtitlul „PRECIZARI SUPLIMENTARE”)

Tractari auto in exteriorul orasului Bucuresti

Preturile pe km pentru servicii de remorcari auto intern (in restul Romaniei) pot fi vazute mai jos.

Aceste preturi se iau in calcul in exteriorul Centurii Bucurestiului. Pana la Centura Bucurestiului se iau in calcul preturile pentru tractare auto valabile pentru Bucuresti.

Pret tractari auto in exteriorul orasului Bucuresti pe o raza de pana la 100 km de la Centura Bucurestiului

Pe o raza de 100 km de la centura Bucuresti pretul serviciilor de tractare se calculeaza adunand tariful valabil in Bucuresti categoriei de autoturism la care se adauga 5 lei/km (dus-intors).

Pret tractari auto in exteriorul orasului Bucuresti (peste 100 km de la Centura Bucurestiului)

Tarifele pentru serviciile prestate in afara orasului Bucuresti (peste 100 km de la Centura) sunt, in functie de masa masinii, urmatoarele:

  • pana la 2000 kg: 3 lei/km (dus-intors);
  • 2000-2500 kg: 3,5 lei/km (dus-intors);
  • 2500-3500 kg: 4 lei/km (dus-intors).

Asa cum am mentionat, pretul tractarilor auto se calculeaza pe km dus-intors.
Si in acest caz se aplica termenii de la subtitlul „PRECIZARI SUPLIMENTARE„.

Preturi tractari auto international (repatrierea autoturismelor din Grecia, Bulgaria si Turcia)

Pretul tractarilor auto in exteriorul Romaniei se calculeaza pe km dus-intors, in functie de masa autovehiculului.
Si in acest caz se aplica termenii de la subtitlul „PRECIZARI SUPLIMENTARE„.

Pretul tractarilor auto in exteriorul Romaniei (Grecia, Bulgaria si Turcia): 0,70 €/km (dus-intors).

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.

Transport utilaje. Preturi transport utilaje

Firma Cris Power logistic SRL presteaza si servicii de transport utilaje de constructii, agricole sau echipamente industriale.
Pentru detalii si preturi va invitam sa ne contactati.

Precizari suplimentare

  • pentru autoturisme avariate la sistemul de rulare sau directie (roti rupte, blocate, etc.), care necesita folosirea de carucioare sau scripeti pentru incarcare, se percepe o taxa suplimentara de 200 lei, iar daca este nevoie de incarcare cu macara, preturile se negociaza in functie de complexitatea lucrarii;
  • stationarea suplimentara auto pe platforma se taxeaza cu 50 lei/ora;
  • tarifele de mai sus sunt valabile pentru tractarile auto pe timp de zi. Pentru comenzile de tractare autovehicule si asistenta rutiera pe timp de noapte tarifele se negocieaza in functie de distanta.

* Preturile nu contin TVA.

Cris Power Logistic SRL Bucuresti va ofera servicii de tractari autovehicule, tractari camioane si transport utilaje si echipamente grele pana la 7 tone, precum si asistenta rutiera.

Preturile tractarilor auto (atat in Bucuresti, cat si in tara si strainatate le gasiti in partea de sus a paginii din site, iar informatii despre tarife pentru asistenta rutiera gasiti in pagina dedicata acestui serviciu.

Piata noastra principala este reprezentata de Bucuresti si localitatile limitrofe, dar preluam comenzi de tractari autovehicule si transport utilaje si echipamente atat in restul tarii, cat si in tarile din Grecia, Bulgaria si Turcia.

Oferim si servicii de tractari auto pe autostrada (A1 si A2).

Daca va aflati pe autostrada A1: Bucuresti-Pitesti sau pe autostrada A2: Bucuresti-Constanta (Autostrada Soarelui) si aveti nevoie de servicii de tractare auto rapide si ieftine, asteptam sa ne contactati telefonic si vom actiona in cel mai scurt timp pentru a va rezolva problema.

Tractari auto si transport utilaje si echipamente

Datorita numarului mare de platforme auto din dotarea companiei noastre, va stam la dispozitie cu servicii complete de tractari pentru autovehicule.

Dintre acestea, vom prezenta mai jos doar cateva, pe care le vom ilustra si cu imagini.

Tractari autoutilitare

Putem efectua tractari autoutilitare de pana la 7 tone. Dispunem de autospeciale pregatite sa intervina in ajutorul dumneavoastra 7 zile din 7.

Avem automacara pentru problemele mai dificile: roti rupte, blocate, cutii de viteze blocate, chei pierdute, etc..

Tractari auto in parcari subterane, spatii greu accesibile etc.

Detinem o autospeciala de tractari special conceputa pentru tractari auto in spatii inguste, parcari subterane (parcari ale unor mall-uri, cladiri de birouri etc.).

V-ati pierdut cheia de la autoturism la mall? Masina este defecta si nu porneste? Avem solutia: o autospeciala special conceputa pentru a actiona in spatii reduse ca dimensiuni.

Vedeti mai jos cateva imagini cu aceasta autospeciala pentru remorcari auto.

Transport autovehicule de lux

Efectuam tractari autoturisme de lux (asigurate CMR pe durata transportului) cu autospeciale de generatie noua.

Transport utilaje si echipamente pana la 6 tone

Oferim servicii de transport utilaje si echipamente industriale, agricole sau de constructii pana la 6 tone. Avem asigurare CMR valabila. Suntem disponibili non-stop.

Tractari autovehicule cu roti blocate

Efectuam tractari de autoturisme cu roti rupte/blocate, cutie de viteze blocata, chei pierdute etc., fara a mai afecta alte piese ale masinii dumneavoastra. Dispunem de autospeciale gata sa intervina imediat.

Transport masini de epoca, motociclete etc.

Va stam la dispozitie si pentru transport masini de epoca, motociclete etc. Puteti vedea in imaginile de mai jos o parte dintre comenzile anterioare pe care le-am onorat.
Autovehiculul dumneavoastra este in siguranta cu noi, indiferent de valoarea sau unicitatea lui.

Transport chioscuri, rulote de camping, casute de gradina etc.

Putem transporta diverse obiecte: chioscuri, rulote de camping, casute de gradina sau diverse alte obiecte la preturi mici.
Asteptam sa ne contactati pentru comenzi si detalii suplimentare.

De ce sa alegeti firma noastra de tractari auto?

Cateva dintre motivele pentru care este recomandabil sa alegeti firma noastra sunt:

  • Oferim servicii complete de tractari autovehicule.
  • Oferim servicii de calitate la preturi reale. Stim ca totul costa, astfel incat incercam sa mentinem preturile cat mai mici, fara sa pierdem din calitate. De multe ori, insa, un pret nejustificat de mic ascunde ceva. Acel ceva poate deveni un risc pentru masina dumneavoastra si pasagerii ei si nu credem ca va doriti asta.
  • Avem asigurare CMR si licenta de transport.
  • Avem in dotare mai multe platforme auto echipate corespunzator, astfel incat nu este nevoie sa asteptati (uneori noaptea) pana la eliberarea uneia disponibile.
    Este indicat sa nu cadeti in plasa firmelor „de buzunar”, care nu au suficiente masini echipate corespunzator pentru serviciul de tractare autoturisme si alte vehicule.
  • Avem angajati un numar suficient de soferi profesionisti cu experienta, care pornesc in cursa odihniti. Nu credem ca este cazul sa riscati viata dumneavoastra si a pasagerilor din masina pornind la drum cu un sofer de tractari auto obosit si/sau neexperimentat.

Sper ca v-am convins deja prin aceste argumente de seriozitatea si potentialul companiei noastre, asa ca nu mai voi continua pe aceasta tema.

Tot ce trebuie sa stiti este ca putem sa va ajutam, vrem sa o facem si suntem disponibili non-stop, indiferent de ce problema aveti (in domeniul nostru de activitate) si indiferent de anotimp sau vremea de afara.

Intrucat puteti avea nevoie de noi atat ziua, cat si noaptea, indiferent de vreme si anotimp, suntem disponibili non-stop la dispozitia dumneavoastra, telefoanele dispeceratului nostru sunt mereu deschise pentru a prelua cererile clientilor legate de tractari auto.

Intrebari frecvente

Cat costa o tractare auto in Bucuresti?

Pretul pentru tractari auto in Bucuresti porneste de la 180 lei. Vedeti detalii si preturi pe site-ul nostru www.tractari-auto.eu sau ne puteti suna la numarul de telefon: 0721.240.243.

In cat timp ajunge masina de tractare auto la mine?

In functie de trafic, in maxim 30 de minute ajungem la dumneavoastra. Vedeti detalii si preturi pe site-ul nostru www.tractari-auto.eu sau ne puteti suna la numarul de telefon: 0721.240.243.

Aveti asigurare CMR și licenta de transport?

Avem asigurare CMR și licenta de transport emisa de ARR Bucuresti. Vedeti detalii si preturi pe site-ul nostru www.tractari-auto.eu sau ne puteti suna la numarul de telefon: 0721.240.243.

Aveti macara auto?

Firma dispune de o automacara pentru transportul autoturismelor avariate, fără roti, avand cutii de viteze blocate etc. Vedeti detalii si preturi pe site-ul nostru www.tractari-auto.eu sau ne puteti suna la numarul de telefon: 0721.240.243.

Ce program de lucru aveti?

Suntem disponibili non-stop la dispozitia clientilor nostri. Vedeti detalii si preturi pe site-ul nostru www.tractari-auto.eu sau ne puteti suna la numarul de telefon: 0721.240.243.